Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Η απόλυτη φρίκη...

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν σε Ρόδο και Εύβοια δύο υποθέσεις βιασμού και ασέλγειας ανηλίκων από σατύρους. Η κοινωνία του Νησιού των Ιπποτών έχει «μουδιάσει» από την είδηση ότι ένα αγόρι έπεσε θύμα βιασμού από τον 60χρονο πατριό του! Οπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί του γιου της συζύγου του, όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι!

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν το αγοράκι διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα του ότι πονάει σε κάποια ευαίσθητα σημεία του σώματός του. Εκείνη αμέσως κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, αφού εδώ και καιρό είχε υποψιαστεί τον σύζυγό της και τα «περίεργα» γούστα του. Ταραγμένη έσπευσε -έστω και αργά- να καταγγείλει το περιστατικό στις εισαγγελικές αρχές. Υστερα από ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το άτυχο παιδί, προέκυψε ότι πράγματι έχει πέσει θύμα βιασμού. Στο μεταξύ, ύστερα από σχετική έρευνα που διεξήχθη κάτω από άκρα μυστικότητα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου και εισαγγελέας Ανηλίκων Γιώργος Οικονόμου άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια στον 60χρονο, ο οποίος παραπέμπεται στον ανακριτή.

Την ίδια στιγμή, το Αλιβέρι Ευβοίας προσπαθεί να συνέλθει από την υπόθεση ασέλγειας 75χρονου σε βάρος 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, η μητέρα της και η μεγαλύτερη αδερφή της (με καταγωγή από την Αλβανία) εργάζονταν στο σπίτι του ηλικιωμένου ως οικιακοί βοηθοί. Κάποια στιγμή και ενώ ο 75χρονος βρισκόταν στο κρεβάτι με το κορίτσι πιάστηκε στα «πράσα» από την ίδια του την κόρη (η οποία ζει στην Αθήνα και πήγε στο Αλιβέρι για να τον επισκεφτεί). Η κοπέλα, προσπαθώντας να συνέλθει από αυτό που είδε, έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Αμέσως ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο, ενώ το κορίτσι αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.