Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ξέχασε το όπλο στο μπουρδέλο...

Αθάνατη ελληνική αστυνομία! Θα μπορούσε σίγουρα η κωμικοτραγική ιστορία που διαδραματίστηκε στα σκοτεινά στενά της οδού Φυλής να αποτελέσει ιδέα για νέα διαφήμιση προφυλακτικών σε τολμηρό διαφημιστικό γραφείο. Μπορεί όμως να ήταν και σκηνή από το επιτυχημένο «L.A.P.D.» του Mega. 

Ηρωας ενός ακόμα αυτοτελούς... επεισοδίου που «γυρίστηκε» μέσα στη μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων αστυνομικών ένας  ένστολος επαρχιακού τμήματος. Αφίχθη στην πρωτεύουσα, ικανοποιήθηκε σε οίκο ανοχής, πλήρωσε, αλλά ξέχασε το υπηρεσιακό του όπλο πάνω στο κρεβάτι της ηδονής. Το πρωί η οικιακή βοηθός του «σπιτιού» βρήκε το όπλο, το οποίο στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Από το «σιδερικό» βρέθηκε η ταυτότητα του αστυνομικού. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, παρουσιάστηκε χθες το πρωί στην Ευελπίδων με την κατηγορία της απώλειας οπλισμού, «έφαγε» πέντε μήνες φυλακή, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με άλλες αστυνομικές πηγές, η κατσάδα ήταν μόνον πειθαρχική. Αυτό όμως έχει σημασία;

Το απίστευτο περιστατικό, που προκαλεί γέλια αλλά και κλάματα στην ηγεσία της αστυνομίας και εκθέτει το κύρος του σώματος, συνέβη την Τρίτη το βράδι. Αστυνομικός που υπηρετούσε σε κυκλαδίτικο νησί σκέφτηκε να αφήσει τις... σκοτούρες του μέσα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας. Την ώρα που ντυνόταν και πλήρωνε για να φύγει δεν κατάλαβε -και αυτό είναι το φοβερό- ότι ήταν δύο με τρία κιλά ελαφρύτερος. Η ζώνη με το υπηρεσιακό του περίστροφο έμεινε ξεχασμένη στα κόκκινα σεντόνια της ιερόδουλης. Το ξημέρωμα ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα έμεινε άγαλμα όταν η μαντάμ του οίκου σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ παρέδιδε το περίστροφο. «Το ξέχασε κάποιος δικός σας, πάρτε το» του είπε και ο βαθμοφόρος παραλίγο να λιποθυμήσει. «Ελα μια βόλτα από εδώ» διαμήνυσε το τμήμα Ασφαλείας στον αφηρημένο ένστολο έπειτα από λίγη ώρα, όταν από τα στοιχεία του όπλου ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος. Για τον αστυνομικό έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.