Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ο Αυτιάς 5ωρο ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ κι άλλα ..αλαμπουρνέζικα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEDIASOUP. Κι ενώ όλοι οι παρουσιαστές του Μπουρναζίου, απολαμβάνουν τη θερινή ραστώνη,( η Φαίη στο σκάφος του κ. Λιάγκα, κάπου στο Ιόνιο, η Νανά με τον Αλεξ της στη Μάνη και οι αποδέλοιποι σε Μπαλί, Αβάνα, Ζάκυνθο κλπ), ποιά σταχανοβίτισα, δε σηκώνει κεφάλι από το καθήκον; Ποιά δεν ξέρει τι θα πεί ανάπαυλα; Η ντούρασελ (Χ)Λόη. Εγκατεστημένη ήδη, στο γραφείο της-γνωστής- κυρίας Ματαφιά (μου), υποδέχεται αυτήν τη στιγμή, υποψήφια θύματα.. συγγνώμη, υποψήφιους πανελίστες για το πλαισίωμά της στην (χα) κοινωνική εκπομπή που ετοιμάζει.

Μόλις έφυγε από εκεί, μετά από αλαμπουρνέζικες διαπραγματεύσεις ο Μιχάλης Ροδόπουλος. Πού είναι η κ. Ματαφιά (μου); Δίπλα, στο γραφείο της ..υφισταμένης της. Αν υπάρχει, άλλος κόσμος τριγύρω; Οχι, τους έφυγαν, δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των δημοσιογράφων της Θρασκιά, ούτε ίσχυσαν -σύμφωνα με δηλώσεις τους στο ΜΕDIASOUP -οι προφορικές συμφωνίες και οι υπογραφές κάποιων. Και το -άσχετο με τα προηγούμενα- κερασάκι.

Τι θα κάνει ο γνωστός είλωτας Αυτιάς στο ΑΛΤΕΡ; Τον..... ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ. στο ρόλο βεβαίως του Τσάρλτον Χέστον! (Έτσι ακριβώς προφέρεται). Θα κάνει πρωινό πρόγραμμα που θα ξεκινάει στις 07.00 και θα τελειώνει στις11.30 ίσως και 12.00. Οχι παίζουμε. Τέρμα Χρουσαλάδες, Ρούσσοι και Πρόδρομοι. ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ!