Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ποιός φλέρταρε με την γρίπη των χοίρων??

Είχε πάει ο κακομοίρης στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Χάρι Ποτερ» κι εκεί που περίμενε να πάρει συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές, μαθαίνει ότι το κοκκινομάλλικο της ταινίας, ο Ρούμπερτ Γκρην μόλις είχε αναρρώσει από τη νέα γρίπη των χοίρων.

Από τους 40 δημοσιογράφους που ήταν εκεί, ζήτημα να δέχτηκαν να του πάρουν συνέντευξη οι δέκα. Την έκαναν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια, αφού πρώτα λούστηκαν με αντισηπτικό κι έβαλαν μασκούλα. Όχι, όμως, ο Σατσίδης δεν ανήκει σε αυτούς. Αλλά στους άλλους, που έβαλαν το καθήκον πάνω απ’ όλα. Έτσι, έμεινε να πάρει συνέντευξη από το κοκκινομάλλικο. Βέβαια, όπως αποκάλυψε δεν έκαναν καν χειραψία, δεν τον πλησίασε και δεν ακούμπησε την καρέκλα του.

Μακριά, αγαπημένοι και υγείες. Καλά, εννοείται ότι είχε τρομαριαστεί, ενώ έτρεμε το φυλλοκάρδι του μπας και το κοκκινομάλλικο έκανε «αψού» και τότε όπου φύγει φύγει ο Σατσίδης. Ευτυχώς, για εκείνον δεν φταρνίστηκε. Αν και όπως αποκάλυψε, ο μικρός (υποδύεται τον κολλητό του Χάρι Ποτερ) ήταν εξουθενωμένος και δεν είχε όρεξη και κουράγιο για πολλά.