Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Για πρώτη φορά είπε την αλήθεια..

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε, νωρίτερα από ό,τι είχε προαναγγείλει, ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης. Ο κ. Μανώλης είχε εκφράσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί με την έναρξη των εργασιών του Γ' Θερινού Τμήματος της Βουλής, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Με επιστολή του που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Δημήτρη Σιούφα, σημειώνει ότι παραιτείται προκειμένου - όπως δήλωσε - να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό «να μην υποκύψει σε όσους του προτείνουν εκλογές αυτοκτονίας».

«Κατέθεσα σήμερα (σσ Δευτέρα) στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, για να διευκολύνω τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ, ν΄ ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες που έχει απέναντι στην παράταξη, τα στελέχη της ΝΔ και τα εκατομμύρια των πολιτών που τον τίμησαν, αναδεικνύοντάς τον αρχηγό και δυο φορές Πρωθυπουργό. Έχει υποχρέωση, έστω και την ύστατη αυτή ώρα, ν΄ αναλάβει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, ώστε να μην οδηγηθεί η παράταξή μας σε εκλογική αυτοκτονία, που θα την φέρει σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, με ορατό ακόμα και το ενδεχόμενο της διάσπασης», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Γιάννης Μανώλης.