Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Η κλήρωση των ομίλων

Η Γαλατάσαραϊ, η Ντιναμό Βουκουρεστίου κι η Στουρμ Γκρατς οι πρώτοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού. Στον 9ο όμιλο η Ένωση με Μπενφίκα, Έβερτον και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Οι δύο ομάδες ακολούθησαν διαφορετικούς... δρόμους, ωστόσο καταλήγουν στην κληρωτίδα που συχνά κάνει τα δικά της παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός που συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League αποκλείστηκε από την ισχυρή Ατλέτικο Μαδρίτης και μοιραία θα συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όσο για τον "δικέφαλο"; Λίγες ώρες πριν την κλήρωση σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους με την επιβλητική επικράτηση (3-0) επί της Βασλούι.

Όπως αναμενόταν βάσει των γκρουπ δυναμικότητας οι "πράσινοι" έχουν αρκετά βατό όμιλο, ενώ η ΑΕΚ θα μπορούσε να πέσει στα... χειρότερα, αν και πάλι το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο.

Στο 6ο γκρουπ ο Παναθηναϊκός

Τρίτος βγήκε από την κληρωτίδα ο Παναθηναϊκός που τοποθετήθηκε στο 6ο γκρουπ (F).

Ο πρώτος αντίπαλος του θα είναι η τουρκική Γαλατάσαραϊ, ενώ από το 3ο γκρουπ προέκυψε η Ντιναμό Βουκουρεστίου και στη συνέχεια η Στουρμ Γκρατς.

Στο 9ο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ από την άλλη "έπεσε" στον 9ο όμιλο ("γλίτωσε" στο 50-50 αυτό της Βιγιαρεάλ-Λάτσιο), όπου μετέχουν ακόμη η Μπενφίκα κι η Έβερτον.

Ως τέταρτη κληρώθηκε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που πέρσι μετείχε στο Champions League.