Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Το δις εξαμαρτείν…

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”……όμως δυστυχώς για άλλη μία φορά, η Κυβέρνηση του “καταλληλότερου” Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, τα κατάφερε περίφημα !!!

Δύο χρόνια μετά την ολοκληρωτική καταστροφή στην Ηλεία, με τον “Στρατηγό Άνεμο” να αντιμετωπίζει τις “Ασύμμετρες απειλές”, ήρθε η ώρα, της Βόρειο-Ανατολικής Αττικής, της Καρύστου, της Χίου και άλλων περιοχών, να αντιμετωπίσουν τα εμπρηστικά κουκουνάρια και τα εύφλεκτα πεύκα του κ. Αντώναρου αλλά και τα εύφλεκτα βράχια του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Σταύρου. Τι κρίμα άραγε...

Όλοι οι Έλληνες συμπάσχουμε !!! Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, γίναμε... μάρτυρες της ανυπαρξίας του Κρατικού μηχανισμού και της ανικανότητας της, να αντιμετωπίσει αποφασιστικά από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα. Για άλλη μία φορά, η Κυβέρνηση, προσπάθησε να χειριστεί το πρόβλημα επικοινωνιακά, αλλά απλά “δεν της βγήκε”…. Χθες, έφταιγε ο άνεμος, σήμερα τα πεύκα, αύριο...;;; Ο κ. Καραμανλής και οι Υπουργοί του, δυσκολεύονται να αντιληφθούν το μέγεθος της ζημίας που επιφέρουν στον τόπο με τις ενέργειές τους και προσπαθούν με φαιδρό τρόπο να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θρηνήσαμε θύματα.
greekliberalsocialists