Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Πάλι τρομοκρατούν τα blogs

Πόσο καιρό το φωνάζουμε ότι βάζουν λουκέτα και τρομοκρατούν τα blogs; Σήμερα έχει εξαφανιστεί το nonews. Μιλάμε ότι έχουμε ρίξει ΤΟ πλάκωμα με αυτούς αλλά όχι πάλι τα ίδια. Για ποιον λόγο τους έκλεισαν το blog;
Με ποια λογική και γιατί δεν τους προειδοποίησαν; Μην μας πείτε μόνο ότι μπήκαν χάκερ γιατί θα ήταν μαζικό. Το blog υποστήριζε(αν και είχε ερωτηματικά είναι η αλήθεια) ότι και το troktiko έκλεισε από μαζικούς...χακεράδες που την έπεσαν στην google. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι είχαμε δίκιο. Μας είχαν κλείσει.

Πέρασαν 20 ημέρες από τότε και τώρα με την ίδια μάσκα έρχεται η google να ελέγξει το blog που μέχρι χθες ήταν ανοιχτό. Βρισκόμαστε στην περίοδο της τρομοκρατίας και του ελέγχου. Κάθε τρεις και λίγο αυτό θα γίνεται. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις όλοι οι bloggers και μην τους αφήσετε να ησυχάσουν. Κατοχυρώστε domain κοντινά στην διεύθυνση του blog σας.
Μπορεί να ανοίξει και σε μια ώρα αλλά το σπάσιμο και η ψυχολογική φθορά είναι τεράστια όταν βλέπεις να σου κλείνουν κάτι που χτίζεις μήνες. Αν κάποιος θίγεται είπαμε ότι μπορεί να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ή να ζητήσει αποκατάσταση. Όχι όμως αυτό.
Yπάρχουν 50.000 blogs στην Ελλάδα και θέλετε να πιστέψουμε ότι την πέφτουν πάντα σε συγκεκριμένα; Όσο δεν είναι ενωμένοι οι bloggers τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται.
ΤΕΛΟΣ.

Στείλτε μαζικά μηνύματα διαμαρτυρίας στην google για να τελειώνει αυτό το παραμύθι.