Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ζαρίφη "έφαγε" πόρτα

Την ευγενή καλοσύνη να επισκεφθεί τους πρώην συναδέλφους της στον «Καφέ με την Ελένη» είχε η Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά φευ για την πάλαι ποτέ στενή (και αγαπημένη) συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, η υποδοχή που της επεφύλαξαν μόνο θερμή δεν ήτο. Σύμφωνα με το «Πολύ μπλα μπλα» η Ζαρίφη είχε πάει στα στούντιο του Alpha για ένα γύρισμα του παιγνιδιού της Ναταλίας Γερμανού, «Chart show».

Όταν τελείωσε με τα γυρίσματα, είπε να περάσει από τα παλιά της λημέρια να πει ένα «hi» στα παιδιά, που για αρκετό καιρό ήταν συνάδελφοι στην ίδια εκπομπή. Έλα, όμως, που εκείνοι όχι μόνο δεν την καλοδέχτηκαν, αλλά έδειξαν στραβωμένοι από την επίσκεψή της.

Μήτε που της ανταπέδωσαν το «hi» μα μήτε και της μίλησαν γενικότερα. Ήταν δεν ήταν εκεί η Ζαρίφη, το ίδιο και το αυτό. Δε σου κρύβω ότι παραξενεύτηκα από το ρεπορτάζ. Να είχε η Ελένη αυτή τη συμπεριφορά, το καταλαβαίνω. Και πολύ μάλιστα. Αλλά οι συνεργάτες αυτής τι ζόρι τραβάνε; Τι να πω. Και δεν τους το είχα. Αλλά, πάλι, (σε περίπτωση που ισχύει το ρεπορτάζ) μπορεί αυτοί να γνωρίζουν κάτι περισσότερο. Ε;