Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

10 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ σε γυναίκα...

Αν είσαι άντρας μην πεις ποτέ στη σύντροφό σου ...

1. "Πάχυνες ή μου φαίνεται;" Η ερώτηση αυτή μπορεί να αντικατασταθεί και με άλλες δηλώσεις ή ερωτήσεις όπως: "Δεν φαίνεται να κάνει δράση η κρέμα για την κυτταρίτιδα", "Πότε ξεκινάς δίαιτα;" και άλλα τέτοια. Σε αυτό τον τομέα έχω ένα σωρό…

2. "Πώς είσαι έτσι;" Εδώ πλέον αναφερόμαστε σε ρούχα, μακιγιάζ, χτένισμα ή αξεσουάρ ή μπορεί απλά να αποτελεί επέκταση της προηγούμενης δήλωσης. Αντίθετα, αν κάτι δεν σ’αρέσει, δράσε ως άλλος Μάρκελλος Νύχτας. Όχι… μην της απαγγείλεις ποίηση που έγραφες στο μπάνιο… Παίξ’το στυλίστας εννοώ.

3. "Είσαι τελείως ηλίθια;" Οι γυναίκες έχουν κάτι με τη νοημοσύνη τους και αυτό είναι να μην τολμήσει ΚΑΝΕΙΣ να την υποτιμήσει.

4. "Την προαγωγή θα στη φάει η … " ή αν δεν πρόκειται για δουλειά που έχει να κάνει με επαγγελματική άνοδο, " η … είναι κάνει καλύτερη δουλειά από σένα". Εδώ αναφερόμαστε σε γυναίκες που έχουν σε περισσότερη εκτίμηση τη δουλειά τους παρα τον γκόμενο – σύζυγο – μαλάκα και αυτές είναι ΠΟΛΛΕΣ. Αυτό όχι μόνο θα της σκοτώσει την επαγγελματική της αυτοπεποίθηση, θα σου δώσει και τα παπούτσια στο χέρι… αν όχι στο κεφάλι!

5. "Το καλύτερο σεξ που έκανα στη ζωή μου ήταν με τη…" και δεν αναφέρεις το όνομα της, αλλά μιας πρώην (ή μιας γκόμενας που παρουσιάζεις σαν πρώην ή ακόμη χειρότερα της αδερφής της), και συνεχίζουμε ευθύς για το άλλο άκρο που είναι:

6. Σε ερώτηση τύπου "Τι είναι αυτό που σ’αρέσει πιο πολύ σε μένα", απαντάς με όλη σου την ειλικρίνια και με πλήρη και παραστατική περιγραφή "Είσαι φωτιά στο κρεββάτι" ή "Τα βυζιά και ο κώλος σου" ΠΟΤΕ δεν τα αναφέρεις αυτά πρώτα και αν κάνεις τη μαλακία, μην την αφήσεις να μιλήσει και συνέχισε τη συζήτηση! Αφού την εκθειάσεις ως άλλη Αφροδίτη της Μήλου, αφού της δώσεις να καταλάβει πατάει κάτω 12 γκόμενες που ζηλεύει, αφού την κάνεις να συνειδητοποιήσει ότι τα μωρά που βλέπεις στην τηλεόραση ωχριούν μπροστά της και αφού φυσικά της γράψεις οκτασέλιδη έκθεση ιδεών για τον ψυχικό της κόσμο, ανάφερέ τα. Δεν κρατιέσαι, ε; Ούτε και αυτή… Απλά θέλει να τα πείς στο τέλος με ένα πονηρό χαμογελάκι για να σε ανταμείψει ανάλογα.

7. "Ρε δε μαμιέσαι;" ή "Άντε μαμήσου". Θα το κάνει…

8. "Ώρες ώρες είσαι ίδια η μάνα σου". Αυτό τους ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Παραδεχτείτε το κυρίες μου… κι εμείς είμαστε ίδιοι με τους πατεράδες μας και κατα το Σ. Φρόυντ μοιάζουμε αρκετά και με τους δικούς σας πατεράδες.

9. "Μάθε να παρκάρεις!" ή "Πώς οδηγάς έτσι;". Οι γυναίκες οδηγοί έχουν αυτοπεποίθηση ίσα με 10 νταλικέρηδες. Το τιμόνι είναι η φυσική προέκταση του χεριού τους και φυσικά οδηγάνε πολύ καλύτερα από ΟΛΟΥΣ τους άντρες ΜΑΖΙ!

10. "Μου ζάλισες τα…" και προσθέτεις όποιο μέρος του σώματος επιθυμείς. Βασικά το ξέρει ήδη, απλά της αρέσει να το κάνει. Αν κάνεις το λάθος και της το πείς, ή που θα συνεχίσει τη γκρίνια, ή που θα στα κλωτσήσει για να πρηστούν κι άλλο.