Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Σε κρίσιμη κατάσταση απο επίθεση με δρεπάνι..

Τον χτύπησε στο κεφάλι με σκερπάνι, επειδή τον φώναζαν «Αλβανό». Το περιστατικό, που συνέβη στα Ακουμιά των Χανίων, έχει πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα μεταξύ μονίμων κατοίκων και αλλοδαπών.

Δράστης είναι ένας 33χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, ενώ θύμα ένας 39χρονος οικοδόμος από τα Ακουμιά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο δράστης επιτέθηκε με σκερπάνι στον 39χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Νευροχειρουργικής Κλινικής.

Ο 33χρονος κατοικεί τα δυο τελευταία χρόνια στο χωριό του θύματος. Αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου, όπου φέρεται να κατέθεσε: «Είχα αγανακτήσει γιατί με έβριζαν λόγω της εθνικότητάς μου».

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των κατοίκων των Ακουμίων, πολλοί απ τους οποίους συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου με πρόθεση να μπουν μέσα και να «λιντσάρουν» τον δράστη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν προνοήσει και είχαν μεταφέρει νωρίτερα τον δράστη στα κρατητήρια Ρεθύμνου.