Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

''Θανάσιμη'' Μενεγάκη;

«Θανάσιμη» Ελένη εναντίον «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»; Και όμως ναι!

Όπως όλα δείχνουν η τηλεπαρουσιάστρια θα κονταροχτυπηθεί σύντομα, με τον φίλο της [;] Λάκη, αφού θα παίξει σε μια από τις επόμενες «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», οι οποίες παίζονται απέναντι από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Η Ελένη που εδώ και καιρό τρώει την σκόνη των Καραμέρου-Χαριτάτου και ενίοτε και της πεντάδας του «Όμορφου Κόσμου το πρωί», δέχτηκε την πρόταση που της έγινε να πάρει μέρος στην μακροβιότατη αυτή σειρά, πόσο δε που θα γράψει το σενάριο ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Με τον πρώτο -μην ξεχνάμε- μπήκε στα βαθιά, παίζοντας βασικό ρόλο στο πλάι του Κώστα Καρρά στο «Πάτερ Ημών» και ο τότε σκηνοθέτης της σειράς, είναι αυτός που θα τη σκηνοθετήσει και τώρα, ο Γρηγόρης Πετρινιώτης.

Όταν έμαθαν στον Alpha, ότι η Ελένη θα παίξει απέναντι από τον Λάκη Λαζόπουλο, έπαθαν ένα πρώτο σοκ, αλλά μετά το ξανασκέφτηκαν και είδαν ότι αυτός ο θόρυβος σίγουρα [;] θα την βοηθήσει -η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία.Όσο για τον Λάκη; Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά, αφού έχει καταφέρει να συνθλίψει, από τον άλλο Λάκη, μέχρι και αγώνες ποδοσφαίρου.

Από την Ελένη θα την πατήσει; Α μπα!