Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της Αντζελας..

EXOYME ΞΕΦΥΓΕΙ...


Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα ... για την κόρη της Αντζελας... Και δείχνει "ανάγλυφα" ...οτι στο χώρο της λεγόμενης Eλληνικής showbiz ... των trash tv και γενικά της δημιουργίας εντυπώσεων και προβολήςκαι κατασκευής Celebrity από το πουθενά ... στέλνουν κόσμο στα τρελάδικα και σε χειρότερες καταστάσεις !

Το Star.gr αναφέρεται σε απόπειρα αυτοκτονίας της 22χρονης ...

"Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλια, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χθες.

Η 22χρονη Όλια, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αυτό έχει φανεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπως όταν αντιδρούσε σε αυτούς που «χτυπούσαν» την Άντζελα, είχε μια διαφωνία χθες με την μητέρα της και κλείστηκε στο δωμάτιο της.

Λίγες ώρες αργότερα η μητέρα της και ο Γιώργος Τρούπης ανησύχησαν, αφού την φώναζαν να βγει από το δωμάτιο και αυτή δεν απαντούσε. Έτσι, ο Γιώργος Τρούπης έσπασε την πόρτα και τότε σοκαρισμένος αντίκρισε την Όλια ημιλυπόθυμη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξαν στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου υπεβλήθη σε πλύση στομάχου, αφού όπως διαπιστώθηκε είχε καταναλώσει 20 χάπια Zirtek, με αποτέλεσμα να υποστεί φαρμακευτική δηλητηρίαση. Η Όλια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για προληπτικούς πλέον λόγους, ενώ η Άντζελα ευχαριστεί τον Θεό, που απέφυγαν τα χειρότερα."