Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Βάνα κατά Ελένης..

Αν υπάρχει ένα επίθετο που τη χαρα κτηρίζει είναι το «απρόβλεπτη». Μαζί της δεν υπάρχει περίπτωση να μην πε ράσεις καλά, να μη σε κάνει να γελάσεις, να μην ενδιαφερθεί για το πρόβλημά σου, να μη σε υπερασπιστεί....

Την έχεις κρίνει όμως αυστηρά. Είπες ότι είναι «υπερεκτιμημένη».

Αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει. Είναι μια περσόνα λαμπερή και γλυκύ τατη, αλλά αυτή η υπερέκθεση κάποια στιγμή σε καίει. Δεν είπα ότι είναι κακή στη δουλειά της, θεωρώ ότι έχει μια από τις πιο απίστευτες μούρες στην... ελληνική showbiz.

Θα ήθελα να τη δω να ασχο λείται και με πιο σοβαρά θέματα στην εκπομπή της, γιατί μπορεί να το κάνει, έχει και μια δυνατή ομάδα πίσω της.

Εξάλλου μεγαλώνει κιόλας, όπως μεγα λώνουμε όλοι μας. Βγήκαν όλοι μετά και με έφαγαν: «Η Βάνα θάβει την Ελένη». Κι εγώ τη χαζεύω το πρωί, μου αρέσει, απλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνει και ένα βήμα παραπέρα. Θα μπορούσε να έχει δώσει περισσότερα, σε σχέση με την αγάπη που έχει πάρει από τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχει μείνει στα αστεία, που είναι υπέροχα, αλλά μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Θα ήθελα να δω να βοηθάει πέντε ορφανά παιδιά μέσα από την εκπομπή της, γιατί μπορεί.
yupi