Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Megan Fox και ''New Moon''... στους καλύτερους του 2009

Σχεδόν 240 χιλιάδες "σινεφίλ" πήραν μέρος στη διαδικτυακή δημοσκόπηση για το 2009 που διοργάνωσε η AOL, μέσω του κινηματογραφικού site της, Moviefone.com, ψηφίζοντας καλύτερη ταινία της χρονιάς τη... «Νέα Σελήνη» και τη Megan Fox την πιο σέξι ηθοποιό.

Η «Νέα Σελήνη» (που συγκέντρωσε το 41% των ψήφων), εκτός από φανερά καλύτερη ταινία, ψηφίστηκε και ως η ‘πιο κοριτσίστικη’ ταινία της χρονιάς (52%). Αντιθέτως, οι «Transformers» φαίνεται να δίχασαν τους ψηφοφόρους, αφού ψηφίστηκαν και ως η χειρότερη ταινία της χρονιάς (24%) αλλά και ως η καλύτερη ταινία δράσης (24%)!

Απέναντι στα κάλλη της Fox (45%), στην ερώτηση για τον πιο σέξι ηθοποιό, βρέθηκαν αυτά του Robert Pattinson, πρωταγωνιστή της «Νέας Σελήνης», με ποσοστό 46%. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι στη δεύτερη θέση της ίδιας ερώτησης βρίσκεται ο Taylor Lautner, ο άλλος πρωταγωνιστής βαμπιρικού ρομάντζου, αν και με ποσοστό πολύ χαμηλότερο (20%).

Ο Lautner βραβεύτηκε και ως το νέο αστέρι της χρονιάς (53%), ενώ στις ερωτήσεις για τις καλύτερες ερμηνείες, την πρώτη θέση στις ψήφους των fans πήραν ο George Clooney για το «Up In The Air» (29%) και η Sandra Bullock για το «The Blind Side» (44%). Τις χειρότερες ερμηνείες της χρονιάς σημείωσαν η Megan Fox (31%) για τους «Transformers» και ο Jack Black (22%) για το «Year One».

Τέλος, η πιο αστεία ταινία της χρονιάς ψηφίστηκε το «Hangover» (52%), καλύτερο animation βγήκε το «Up» της Pixar (57%), η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το «Bruno» (29%) και η πιο αναμενόμενη ταινία του 2010 είναι η «Έκλειψη» (47%), η τρίτη ταινία στη σειρά του «Λυκόφωτος».
nooz