Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Στα σαλόνια του Champions League o ΠΑΟ

Ο Παναθηναικός κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ και πέρασε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που συνεπάγεται με την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League..
Περισσότερα...

"Θέλω κόψιμο της ψαλίδας"

Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ από 2,6 έως 3,5% καταγράφουν νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Ο Κ.Καραμανλής ψάχνει λύσεις την τελευταία εβδομάδα πριν από τις ευρω-κάλπες με στόχο την μείωση της «ψαλίδας».
Περισσότερα...

Παντού υπάρχει ένας μύθος, ακόμα και στο σεξ.

....τα ψευδή πράγματα που μας μαθαίνουν για το σεξ.

1. Οι άντρες έχουν περισσότερες ορέξεις από τις γυναίκες
Όχι, δεν είναι αλήθεια. Μπορεί οι άντρες να μιλάνε πολύ για το σεξ και να ερεθίζονται πιο εύκολα- και να φαίνεται. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και οι γυναίκες δεν κάνουν το ίδιο! Απλά η κοινωνία και ο πουριτανισμός τις έχει κάνει έτσι!

2. Το σημείο G
To σημείο G βρίσκεται μέσα στο αιδοίο της γυναίκες, και έχει πάρει το όνομα του από τον Γερμανό γυναικολόγο, Ernst Grafenberg. Υποτίθεται ότι βρίσκεται περίπου 5 εκατοστά μέσα στον γυναικείο κόλπο και ότι αν το πετύχεις, τότε ο οργασμός της θα είναι δυνατός και έντονος. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι γυναικολόγοι αρνούνται ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο σημείο εκεί.

3. Ο μέσος όρος μεγέθους είναι μεγάλος
O μέσος όρος μεγέθους του πέους πιθανότατα είναι πολύ μικρότερος από όσο νομίζετε. Μια εταιρία προφυλακτικών έκανε μια έρευνα πάνω στο μέγεθος του ερεθισμένου αντρικού μορίου και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είναι ανάμεσα στα 12 με 15 εκατοστά. Οπότε δεν είναι ανάγκη να αγχώνεστε γιατί πιστεύετε ότι οι πιο πολλοί άντρες φτάνουν τα 20 εκατοστά.

4. Τα όστρακα είναι αφροδισιακά
Άλλη μια παραπληροφόρηση. Στην πραγματικότητα τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή είναι απλά φαγητά! Δεν υπάρχει πρακτικά καμία απόδειξη ότι αν καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα, θα μας ανέβει και η λίμπιντο. Ίσως όλα είναι θέμα ψυχολογίας... Αν θεωρούμε ότι με το να τα φάμε θα έχουμε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία, τότε το πιστεύουμε και το κάνουμε αλήθεια!

5. Οι μαύροι έχουν τεράστια προσόντα
Δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη ότι το μέγεθος του πέους σχετίζεται με το χρώμα της επιδερμίδας του! Βασικά, δεν παίζει καμία σχέση. Όλα αυτά που ακούμε για τους μαύρους, δεν είναι τίποτα άλλο από παραπληροφόρηση! Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο πέος του κόσμου ανήκει σε έναν λευκό άντρα που μένει στο Μπρούκλιν, τον Τζοναν Φάλκον. Πόσο είναι; Σε κατάσταση ηρεμίας είναι 24 εκατοστά (!) και φτάνει τα... 34 εκατοστά σε στύση!!!

Περισσότερα...

Πλαστική Playmate..

Ναι ναι, καλά ακούσατε... Η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού «Playmate 2009» δέχτηκε κριτική από πολλούς ότι στο σώμα και το πρόσωπό της έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, ενώ και η ίδια αναγκάστηκε να το παραδεχτεί δημοσίως.

Η Playmate 2009, Έφη Κυριάκου, μετά από σχετικές ερωτήσεις που της έγιναν, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος και τη μύτη της. Άλλωστε, δε θα μπορούσε να μην το παραδεχτεί, αφού όχι τόσο η μύτη, αλλά το στήθος της ήταν εμφανές ότι δεν ήταν φυσικό, κάτι που σχολιάστηκε από ανθρώπους του κύκλου των καλλιστείων.

Το υπερβολικό και αφύσικα ξανθό μαλλί, το ψεύτικο χρώμα των ματιών από χρωματιστούς φακούς επαφής, το ψεύτικο στήθος και η «σχεδιασμένη» μύτη είναι πλέον συνηθισμένα χαρακτηριστικά πάνω στις πιο όμορφες Ελληνίδες των καλλιστείων...
Περισσότερα...

Καλημέρα!!!

Μέρα που είναι λέμε να πεταχτούμε για μια γρήγορη βουτίτσα.. Δεν παλεύεται η ζέστη απο τώρα.. που να έρθει και ο Αύγουστος!!
Περισσότερα...

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Οταν η παιδική ψυχή γίνεται μεσο τηλεθέασης!!!

Παρακολουθήστε πως η ματαιοδοξία των ενηλίκων ματώνει την παιδική ψυχή και δεν το καταλαβαίνει κανείς!! Γιατί βιάζονται να τα μεγαλώσουν και να τα περάσουν από διαδικασίες που λυγίζουν το νευρικό σύστημα ακόμα και ενός ενήλικα;;;

Ας αφήσουν τα παιδιά στην παιδικότητα τους ρε γαμώτο!! Τι θα πάει να πει αυτό το παιδάκι την άλλη μέρα στο σχολείο του;; εεε;; Τι ψυχολογία διαμορφώνει;;

Τελικά το κοριτσάκι ξανατραγούδησε και πέρασε στον τελικό...

Περισσότερα...

Πασόκ και Παπαγαλάκια...

Περισσότερα...

Ο ΤρεμοΣΚΟΠΙΑνόπουλος

Μέρα με την μέρα βγαίνουν στη φόρα πολλά πράγματα και θάματα για τους Οικολόγους Πράσινους του κ.Τρεμόπουλου. Όπως ότι η θέση τους για την Μακεδονία είναι πως το όνομα δεν ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες όπως μας έχει αποδείξει η Ιστορία, δηλαδή την σχέση Ελλάδα=Μακεδονία. Αλλά ο κ.Τρεμόπουλος έρχεται να πει πως η αληθινή Ιστορία της Μακεδονίας ανήκει στους Σκοπιανούς και δικαιωματικά διεκδικούν το όνομα και όλη την Ιστορία του "Σκοπιανού", κατά αυτόν, Μέγα Αλέξανδρου.

Ο εν λόγο κύριος μαθαίνουμε πως έχει συμετάσχει και σε εκδήλωση για την παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», ενός βιβλίου που αξιοποιείται έντονα από τη σκοπιανή προπαγάνδα. Δυστηχώς κύριε Τρεμόπουλε αν και έιχαμε διαφορετιή άποψη για εσάς και το κόμμα σας, δεν θα σας κάνουμε την χάρη! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, γιατί η Ελλάδα είναι Μακεδονική, αν ξέρετε από Ιστορία.

Περισσότερα...

Απίστευτη ιστορία...

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη της πόλης Tonawanda των ΗΠΑ παρακολουθεί την υπόθεση μιας 11χρονης μαθήτριας, η οποία είχε καταρτίσει μια ηλεκτρονική λίστα με όσα άτομα ήθελε να σκοτώσει, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να συμβεί αυτό. Η 11χρονη δημιούργησε τη συγκεκριμένη λίστα σε υπολογιστή στη σχολική βιβλιοθήκη, ενώ η Αστυνομία αποκάλυψε πως είχε ονομάσει το αρχείο «Killbook», παραφράζοντας τη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ντετέκτιβ Tim Toth είπε σχετικά: « Η λίστα έγραφε τη λέξη kill (σκοτώνω) δίπλα σε κάθε όνομα. Για μερικά πρόσωπα έγραφε και τον τρόπο που ήθελε να τα σκοτώσει, όπως για μια δασκάλα της, που έγραφε ότι ήθελε να το κάνει με ένα πολύ πολύ πολύ κοφτερό μαχαίρι και ένα πιστόλι». Η Αστυνομία συνέλαβε την 11χρονη και ειδοποίησε σχετικά όλα τα άτομα που περιλαμβάνονταν στη μακάβρια λίστα της. Η μαθήτρια κατηγορείται για τρομοκρατικής φύσεως απειλή και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την 1η Ιουνίου, ενώ αποβλήθηκε από το σχολείο για χρονική περίοδο 10 εβδομάδων.
Περισσότερα...

Βon jour....

Μαζέψτε κουβαδάκια πετσέτες και γρήγορα παραλία...
Περισσότερα...

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Η απόλυτη φρίκη...

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν σε Ρόδο και Εύβοια δύο υποθέσεις βιασμού και ασέλγειας ανηλίκων από σατύρους. Η κοινωνία του Νησιού των Ιπποτών έχει «μουδιάσει» από την είδηση ότι ένα αγόρι έπεσε θύμα βιασμού από τον 60χρονο πατριό του! Οπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί του γιου της συζύγου του, όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι!

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν το αγοράκι διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα του ότι πονάει σε κάποια ευαίσθητα σημεία του σώματός του. Εκείνη αμέσως κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, αφού εδώ και καιρό είχε υποψιαστεί τον σύζυγό της και τα «περίεργα» γούστα του. Ταραγμένη έσπευσε -έστω και αργά- να καταγγείλει το περιστατικό στις εισαγγελικές αρχές. Υστερα από ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το άτυχο παιδί, προέκυψε ότι πράγματι έχει πέσει θύμα βιασμού. Στο μεταξύ, ύστερα από σχετική έρευνα που διεξήχθη κάτω από άκρα μυστικότητα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου και εισαγγελέας Ανηλίκων Γιώργος Οικονόμου άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια στον 60χρονο, ο οποίος παραπέμπεται στον ανακριτή.

Την ίδια στιγμή, το Αλιβέρι Ευβοίας προσπαθεί να συνέλθει από την υπόθεση ασέλγειας 75χρονου σε βάρος 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, η μητέρα της και η μεγαλύτερη αδερφή της (με καταγωγή από την Αλβανία) εργάζονταν στο σπίτι του ηλικιωμένου ως οικιακοί βοηθοί. Κάποια στιγμή και ενώ ο 75χρονος βρισκόταν στο κρεβάτι με το κορίτσι πιάστηκε στα «πράσα» από την ίδια του την κόρη (η οποία ζει στην Αθήνα και πήγε στο Αλιβέρι για να τον επισκεφτεί). Η κοπέλα, προσπαθώντας να συνέλθει από αυτό που είδε, έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Αμέσως ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο, ενώ το κορίτσι αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Περισσότερα...

Μια απο τα ίδια...

Περισσότερα...

Παρέλαση ξανθιών ενάντιας την οικονομική κρίση

Περισσότερες από 500 ξανθές αναμένεται να μετάσχουν την Κυριακή σε μια άνευ προηγουμένου παρέλαση στους δρόμους Ρίγας, η οποία έχει σκοπό να ανεβάσει το ηθικό των Λετονών, το οποίο έχει πέσει λόγω της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα τους, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. «Η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που η κοινωνία έχει ανάγκη από γεγονότα αυτού του είδους», δήλωσε η Μαρίκα Γκίντερ, πρόεδρος της λετονικής Ένωσης Ξανθών. «Οι άνθρωποι έχουν πέσει σε κατάθλιψη, δεν έχουν αρκετά θετικά συναισθήματα. Η παρέλαση είναι κάτι πολύ θετικό και ευχάριστο. Και, όπως ξέρουμε, οι ξανθές ξέρουν καλύτερα πώς να διασκεδάζουν», πρόσθεσε.

Η παρέλαση, της οποίας θα προηγείται μια γυναικεία ορχήστρα, γίνεται στο πλαίσιο της πρώτης «εβδομάδας ξανθών» που διοργανώνεται στη χώρα. Στο πρόγραμμα της εβδομάδας αυτής περιλαμβάνονται εκτός από την παρέλαση, ένα τουρνουά γκολφ, μια επίδειξη μόδας, ένας χορός κι ένας διαγωνισμός σχεδίου για παιδιά. Έπειτα από μια ραγδαία οικονομική ανάπτυξη εδώ και χρόνια, η Λετονία, η χώρα των 2,3 εκατομμυρίων κατοίκων, αντιμετωπίζει τη χειρότερη ύφεση από όλα τα κράτη της ΕΕ.
Περισσότερα...

Καλημερούδια σε όλους....

Περισσότερα...

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η προετοιμασία για το Debate...



Ο Βάρβαρος και ο Πλοίαρχος....
Περισσότερα...

Οι AC/DC θα παίξουν στην Αθήνα??

Σήμερα είναι η μεγάλη συναυλία των ACDC για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό στάδιο!! Θα γίνει όμως??
Περισσότερα...

Τρέλαααααα....

Σοβαρότατες κατηγορίες αντιμετωπίζει μια 83χρονη γυναίκα, ως ύποπτη για απόκρυψη θανάτου, αφού φέρεται πως κρατούσε τη νεκρή μητέρα της στην καταψύκτη για περίπου 30 χρόνια. Η άγαμη και μοναχική Daulat Irani, η οποία ζει στη Βρετανία από το 1976, στην απολογία της ανέφερε πως φοβήθηκε να κάνει το παραμικρό μετά το θάνατο της μητέρας αφού η θανούσα δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα και πίστεψε πως θα της επιβαλλόταν κυρώσεις.

Έτσι πανικόβλητη έκρυψε το σώμα της μητέρας της, η οποία γεννηθεί το 1901,στο καταψύκτη που βρισκόταν στο γκαράζ. Η επί 23 χρόνια γειτόνισσα της, Anella Bennett, δήλωσε στην αστυνομία πως δεν είχε ποτέ δει ή ακούσει το παραμικρό για τη μητέρα της 83χρονης, και πως έπεσε από τα σύννεφα καθώς η 83χρονη Daulat είναι μια πολύ φιλήσυχη γυναίκα, όπως και τα δυο αδέρφια, τα οποία ζουν και εργάζονται κανονικά στην Αγγλία.

Η Αστυνομία από τη πλευρά της εξηγεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό το ερευνά με μεγάλη προσοχή αφού δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια υπόθεση ξανά ενώ αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται αύριο.

Περισσότερα...

Σήμερα ...

είπαμε να αφιερώσουμε την καλημέρα μας σε ανθρώπους (σαν και τον παραπάνω κύριο) που περνάνε χάλια στην ζωή τους ... σε ανθρώπους που δουλεύουν 24ώρες το 24ωρο και που δεν έχουν προσωπική ζωή... Δείτε το βίντεο!!!

Καλημέρααα...

Περισσότερα...

Barca η Πρωταθλήτρια...

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στον τελικό του Champions League στο "Ολιμπικο" της Ρώμης με τα γκολ των Ετο'ο και Μέσι.

Οι Καταλανοί κατέκτησαν το 3ο τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στην ιστορία τους έπειτα από το 1992 και το 2006 και έφτασαν έτσι στο treble, καθώς έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Έγιναν έτσι η τέταρτη ομάδα στην ιστορία που το καταφέρνει έπειτα από τον Άγιαξ, την Αϊντχόφεν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Σάμουελ Ετο'ο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Καμερουνέζος σκόραρε με κοντινό πλασέ στο 10' έπειτα από πάσα του Ινιέστα και εξαιρετική ατομική ενέργεια και έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στα 17 χρόνια του Champions League που βάζει γκολ σε δύο τελικούς, μετά τον Ραούλ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός από την άλλη πέτυχε με κεφαλιά στο 70' το 9ο γκολ του στην φετινή διοργάνωση και αναδείχθηκε φυσικά πρώτος σκόρερ του τουρνουά.
Περισσότερα...

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο Πρετεντέρης...

Απόψε το βράδυ στις 8.45 ο Πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη στον Γιάννη Πρετεντέρη! Θα ακούσουμε κάτι καινούργιο άραγε??
Περισσότερα...

Το comeback του DrSeeng....


Επιτέλους η επιστροφή του Γιατρού είναι γεγονός!!! Για περισσότερες
λεπτομέρειες στην γνωστή διεύθυνση http://drseeng.blogspot.com/
Περισσότερα...

Η δύναμη των blog's...

Οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί με την αισθητή παρουσία ενός νέου παράγοντα στο προσκήνιο : τους bloggers. Το μονοπώλιο που υπήρχε ως τώρα σε αυτόν τον τομέα από τα τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες έρχονται και το σπάνε με δυναμισμό τα ελληνικά blogs που η ύπαρξη τους θα έχει σημαντικό λόγο στις επερχόμενες εκλογές. Με δεδομένο ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που μπαίνουν στα blogs είναι από 15 ως 40 και μικρότερος των υπόλοιπων ηλικιών, αλλά και ότι ο μέσος όρος του μορφωτικού επιπέδου επίσης είναι υψηλότερος από αυτό των τηλεθεατών, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε απολύτων πως ο ρόλος των bloggers θα είναι σημαντικότατος από τούδε και στο εξής σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά και σε κάθε πολιτικό, εθνικό, κοινωνικό, πολιτιστικό ζήτημα που αφορά τον ελληνικό λαό.

Ας καταλάβουν λοιπόν κάποιοι ότι το μονοπώλιο της ελεγχόμενης ενημέρωσης από τους βαρόνους των ΜΜΕ έχει πλέον θρυμματιστεί από την ελεύθερη και αδέσμευτη παρουσία εκείνων ακριβώς των blogs που δεν ελέγχονται και δεν εξυπηρετούν δόλια συμφέροντα (γιατί υπάρχουν και ορισμένα τέτοια blogs) και θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην ακώλυτη και ακηδεμόνευτη πληροφόρηση των πληροφόρηση των πολιτών.

Περισσότερα...

Πάμε λίγο δυνατά σήμερα....

Καλημέραααααααααααααααααααααααα...........
Περισσότερα...

Να την χαίρεσαι...

Αυτή που βλέπετε είναι η 20χρονη Jodie King και διπλά της η μαμά της η Margaret. Όπως μπορείτε να καταλάβετε η μαμά έχει φάει αρκετά χρήματα σε πλαστικές και επεμβάσεις ομορφιάς, έχει δώσει πάνω από 50,000 ευρώ για αυτά. Όταν η κόρη έκλεισε τα 18 έπρεπε να της κάνει ένα καλό δώρο, για την ενηλικίωση. Της έκανε δώρο λοιπόν το πρώτο botox της. Η 20χρονη σήμερα Jodie δε σταματάει να κάνει botox. Εργάζεται σαν μοντέλο και τα χρήματα που βγάζει ίσα που την καλύπτουν για τις ανάγκες της σε Botox.
Περισσότερα...

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

SuperKatman...

Περισσότερα...

Επικίνδυνη μόδα με τα αυτοκόλλητα στα φανάρια

Μια διαφορετική, επικίνδυνη ... μόδα ξεκίνησε από την «τρέλα» των οπαδών για την αγαπημένη τους ομάδα. Οι «κολλημένοι με την μπάλα», κολλούν εκατοντάδες αυτοκόλλητα των συλλόγων που υποστηρίζουν, σε πινακίδες σήμανσης της τροχαίας και σε φωτεινούς σηματοδότες. Το γεγονός, τελευταία, έχει πάρει διαστάσεις, εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα και σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί ακόμη και τροχαία ατυχήματα.
Με μια προσεκτική ματιά, οι οδηγοί διαπιστώνουν τη συνήθεια των οργανωμένων οπαδών να κολλούν αυτοκόλλητα των αγαπημένων τους ομάδων στα σήματα της τροχαίας, σε πινακίδες των δήμων, σε στύλους, σε κάδους απορριμμάτων και φανάρια.

Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις, τα αυτοκόλλητα είναι τόσο πολλά, που κρύβουν ακόμη και το STOP, την απαγόρευση στροφής αριστερά ή δεξιά, την προειδοποίηση για διάβαση πεζών.

Το φαινόμενο γίνεται πιο έντονο συνήθως πριν από ποδοσφαιρικούς αγώνες, παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι δήμοι για να καθαρίσουν τις πινακίδες από τα αυτοκόλλητα. Εκτός όμως από τα αυτοκόλλητα ομάδων, σε προεκλογικές περιόδους, όπως αυτή ενόψει των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, εμφανίζονται και … κομματικά αυτοκόλλητα.

Περισσότερα...

Έχουμε νεότερα για τον DrSeeng..

Ο Κωστας αντιμετωπιζει ενα προβλημα υγειας και λειπει απο την Κυριακη. Ητανε να επιστρεψει χθες αλλα επιδεινωθηκε. Δεν γνωριζουμε τι εγινε με το μπλογκ. Μαλλον σβηστηκε απο την google. Αν δεν μπορεσουμε να το επαναφερουμε, θα μεταφερθουμε σε νεα διευθυνση.

tvjunkie

Περαστικά σου ρε φιλαράκο...
Περισσότερα...

Τι λέτε κορίτσια??

Το spanking κάνει καλό στις σχέσεις...

Μπορεί για κάποιους το… “ξύλο” κατά τη διάρκεια του σεξ να φαίνεται παράξενο και ανορθόδοξο, αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον/στην σύντροφό μας!

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άντρες και γυναίκες που έκαναν πιο “βίαιο” και σαδομαζοχιστικό σεξ, αφού τελείωναν την πράξη, το στρες τους ανέβαινε αλλά ύστερα από λίγο ερχόταν στα κανονικά επίπεδα. Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν αυξημένη την ποσότητα της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια του S&M σεξ. Τα περισσότερα ζευγάρια, όμως, δήλωναν ότι μετά από την ερωτική πράξη, ένιωθαν πιο δεμένοι με τον σύντροφό τους.

Περισσότερα...

Καλημέραααα.....

Περισσότερα...

Πού είναι ο DrSeeng?

Ο Κώστας Παύλου, ο ταλαντούχος νεαρός Θεσσαλονικιός, με τα καταπληκτικά φωτομοντάζ του, σταμάτησε το blogging. Το εκπληκτικό http://drseeng.blogspot.com/ δεν υπάρχει πια. Φανατικός οπαδός της καλής μπουγάτσας, των σφηνακίων και του ΠΑΟΚ, ο Κωστής μας είχε προειδοποιήσει ότι θα μειώσει το ρυθμό αναρτήσεων, όχι ότι θα σταματήσει. Τα ίχνη του χάθηκαν από το Σάββατο το πρωί, στις 9.

Ελπίζουμε να είναι καλά το παιδί.
Και φυσικά το blog δεν κατέβηκε από επισήμανση ! Το κατέβασε ο ίδιος.
Κώστα γύρνα πίσω...

Περισσότερα...

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Έρωτας και γονίδια...

Η μελέτη, η οποία δείχνει ότι πιθανότατα υπάρχει ένας βιολογικός-γενετικός μηχανισμός που ελέγχει τη σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, διαπίστωσε ότι τα παντρεμένα ζευγάρια είναι πιθανότερο να έχουν περισσότερες διαφορές σε ένα τμήμα του DNA τους, που ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημά τους, από ό,τι αν το "ζευγάρωμα" είχε γίνει απολύτως στην τύχη. Πιθανώς πρόκειται για μια αρχέγονη εξελικτική στρατηγική των ανθρώπων, ώστε να εξασφαλίσουν πιο υγιείς απογόνους, αφού η γονιδιακή ποικιλία αποτελεί επιβιωσιακό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη ερευνήτρια, "αν και υπάρχει η τάση να νομίζουμε ότι οι άνθρωποι διαλέγουν τους συντρόφους τους, επειδή έχουν ομοιότητες, η έρευνά μας δείχνει καθαρά ότι είναι οι διαφορές που φέρνουν την επιτυχή αναπαραγωγή και ότι η υποσυνείδητη ώθηση να έχουμε υγιή παιδιά, είναι σημαντική όταν διαλέγουμε σύντροφο". Ξεκαθάρισε πάντως ότι και άλλοι λόγοι (π.χ. πολιτισμικοί) παίζουν ρόλο στην επιλογή συντρόφου και διευκρίνισε πως δεν συμφωνεί με την θεωρία ότι αν ένα πρόσωπο έχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο, αυτό θα καθορίσει τη συμπεριφορά του.

Οι επιστήμονες δεν είναι ακόμα βέβαιοι ποια είναι εκείνα τα σωματικά σημάδια που "εκπέμπουν" οι άνθρωποι, ώστε να ελκύσουν το πρόσωπο του αντίθετου φύλου, που έχει γονιδιακές διαφορές. Ίσως, μεταξύ άλλων, παίζουν ρόλο η ξεχωριστή μυρωδιά του σώματος (φερομόνες) ή η κατατομή και η συμμετρία του προσώπου.

Η έρευνα σύγκρινε γενετικά δεδομένα από 90 παντρεμένα ζευγάρια με ανάλογα δεδομένα από 152 τυχαία "ζευγαρωμένα" ζευγάρια (που δηλαδή δεν αποτελούν πραγματικούς συντρόφους στη ζωή) και διαπίστωσε ότι τα πρώτα (τα παντρεμένα) έχουν σημαντικά περισσότερες διαφορές στα γονίδια που ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα (το λεγόμενο "μείζον σύμπλεγμα ιστοσυμβατότητας"). Οι γονείς με ανόμοια γονίδια στον κρίσιμο τομέα του ανοσοποιητικού, παρέχουν στα παιδιά τους αυξημένες πιθανότητες απόκρουσης των μολύνσεων.
Περισσότερα...

Δύσκολα τα πράματα...

Του πήραν και την κιθάρα και το Playstation στο τάγμα που υπηρετεί επειδή έγραψε το troktiko ότι κάνει ...λούφα. Και όχι μόνο αυτό αλλά τον έβαλαν τον άνθρωπο να κάνει και ...Καλιόππη!
Χωρίς πλάκα. Έπηξε ο Νίνο. Μόνο τα αθλητικά παπούτσια που φοράει να μην του πάρετε γιατί έχει πλατυποδία.
Περισσότερα...

Θέμα ασφαλείας...

Οδηγός της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία τέθηκε σε διαθεσιμότητα καθώς φέρεται ότι επέτρεψε, έναντι αμοιβής, σε δημοσιογράφους, οι οποίοι δήλωσαν ψευδή ταυτότητα, να εισέλθουν στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, ακόμη και να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας News of The World, δύο δημοσιογράφοι της, υποδυόμενοι επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή, κατέβαλαν 1.000 στερλίνες (1.580 δολάρια) στον οδηγό της βασίλισσας για να αποφύγουν τους ελέγχους ασφαλείας στα Ανάκτορα.

Οπως έγραψε η εφημερίδα, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας στα Ανάκτορα. «Θα μπορούσαμε να είμαστε μέλη της αλ Κάιντα, θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε βόμβα ή έστω κοριούς», έγραψε η εφημερίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο οδηγός τους πήγε σε έναν χώρο στάθμευσης που βρίσκονται λιμουζίνες Bentley και Rolls-Royce, τις οποίες χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της η βασιλική οικογένεια και επέτρεψε μάλιστα σε έναν από τους δημοσιογράφους να μπει μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα. Τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα θέματα ασφαλείας. «Ένα άτομο τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες εφημερίδας», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκινχαμ. Η αστυνομία δήλωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με το προσωπικό των Ανακτόρων
Περισσότερα...

Καλημέραααααα....

και καλή εβδομάδα..σε όλους!! 
Περισσότερα...

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Να πάτε αλλού!!!

Περισσότερα...

Παιδιά προσοχή....

Εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί εάν αντιμετωπίζονταν εγκαίρως –και λαμβάνονταν σοβαρά υπόψη– οι βασικοί παράγοντες κινδύνου, τονίζεται σε νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Journal PLoS Medicine. Ο δρ Majid Ezzati του Χάρβαρντ και οι συνεργάτες του ανέλυσαν το βαρύτατο τίμημα που πληρώνουμε εξαιτίας της κακής διατροφής, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του καπνίσματος, του καθιστικού τρόπου ζωής και μερικών άλλων παραγόντων. «Θέτοντας ως στόχο την αντιμετώπιση λίγων παραγόντων κινδύνου κάθε φορά, μπορούμε να πετύχουμε μείωση της θνησιμότητας», δήλωσε ο δρ Ezzati.

Παράγοντες κινδύνου:

Οι ερευνητές υπολόγισαν τον αριθμό των θανάτων που θα μπορούσαν να προληφθούν προσμετρώντας 12 διαφορετικούς παράγοντες κινδύνου, μεταξύ άλλων: της παχυσαρκίας, της διατροφής με πολύ αλάτι, της υψηλής γλυκόζης στο αίμα, της υψηλής LDL–«κακής» χοληστερόλης, της έλλειψης φυσικής δραστηριότητας και της μικρής κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών. Συνολικά 2,4 εκατ. άτομα απεβίωσαν στις ΗΠΑ το 2005 και σχεδόν ένας στους πέντε θανάτους αποδόθηκε στο κάπνισμα και στη μη ελεγχόμενη υπέρταση. Το τσιγάρο ήταν «ο κατ’ εξοχήν δολοφόνος» για τους άνδρες, αποτελώντας αιτία θανάτου για το 21% επί της ανδρικής θνησιμότητας. Για τις γυναίκες, κύρια αιτία θανάτου ήταν η υψηλή πίεση του αίματος, και σ’ αυτήν αποδόθηκε το 19% επί της γυναικείας θνησιμότητας. Η παχυσαρκία εκτιμήθηκε ως αιτία για 216.000 θανάτους και η έλλειψη άσκησης θεωρήθηκε υπεύθυνη για 191.000 θανάτους. Μεταξύ των διατροφικών παραγόντων κινδύνου, πιο θανατηφόροι για τους επιστήμονες ήταν:
- Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας άλατος (102.000 θάνατοι).
- Η περιορισμένη λήψη ωμέγα–3 λιπαρών οξέων (84.000 θάνατοι) και
- Η υψηλή κατανάλωση trans λιπαρών οξέων (82.000).
Περισσότερα...

Κάτμαν live...

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Ανίτας Πάνια το φιλοθεάμον κοινό παρακολούθησε την ομιλία του Νίκου Κατέλη, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του Δημοσθένη Βεργή "Ελληνες Οικολόγοι". Οι οπαδοί του κόμματος του κ. Βεργή αποθέωσαν το Νίκο Κατέλη με συνθήματα όπως "η ψωνάρα του Βεργή είναι οικολογική". 

Ωστόσο, έμπειροι πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν την πρώτη ανακολουθία λόγων και έργων του κ. Βεργή μια και ο επικεφαλής του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων δεν εφάρμοσε τη δέσμευσή του να κατεβάσει ένα κοπάδι με πρόβατα στην πολυσύχναστη πλατεία της Αθήνας.
Περισσότερα...

Αντε παιδιά...

Πάμε για κανένα μπανάκι καλύτερα... καλημέραααα!!
Περισσότερα...

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Kostas the Barbarian...


Περισσότερα...

Τέλος η ανωνυμία στην καρτοκινητή...

Τέλος από τον Ιούλιο για 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στη χώρα μας. Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση προχωρά στην πλήρη αλλαγή του συστήματος της κινητής τηλεφωνίας με δύο στόχους: Ο πρώτος- όπως υποστηρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη- είναι να περιοριστεί η μεγάλη εγκληματικότητα, και ο δεύτερος να προστατευθούν οι πολίτες από εκβιασμούς, απειλές και κακόβουλες φάρσες. 

Η κυβέρνηση οδηγήθηκε σ΄ αυτήν την απόφαση μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες των διωκτικών αρχών να εντοπίσουν τα ίχνη μελών τρομοκρατικών οργανώσεων, τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου, καθώς και άλλους κοινούς εγκληματίες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν καρτοκινητά στις συνεννοήσεις τους. Παράλληλα, πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες για εκβιασμούς απλών πολιτών οι οποίοι δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους. 

Με εντολή του Πρωθυπουργού ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευρ. Στυλιανίδης πήγε στις Βρυξέλλες και μίλησε με τους αρμοδίους στην Κομισιόν ενώ επικοινώνησε και με τους συναδέλφους του στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι και τον πληροφόρησαν για τον τρόπο που κινούνται οι ίδιοι για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο που είναι έτοιμο και πρόκειται να έρθει στο Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές, αλλάζει τις συνήθειες εκατομμυρίων πολιτών που αγοράζουν από το περίπτερο την κάρ τα SΙΜ χωρίς να δώσουν οποιοδήποτε προσωπικό τους στοιχείο. Οι νέοι όροι. Στο εξής η κάρτα θα είναι μια και μοναδική και θα πωλείται μαζί με το κινητό μετά την επίδειξη ταυτότητας. 

Οι χρήστες εάν δεν επιθυμούν να έχουν μόνιμη σύνδεση με συμβόλαιο θα μπορούν να αγοράζουν χρόνο ομιλίας των 5, 10 ή 20 ευρώ αφού όμως έχουν αγοράσει την κάρτα από τα σημεία πώλησης και έχουν δώσει τα πλήρη στοιχεία τους. Η κάθε κάρτα θα έχει έναν κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα στοιχεία του προσώπου θα υπάρχουν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και οι διωκτικές αρχές με εισαγγελική απόφαση θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σ΄ αυτά. Με τον τρόπο αυτόν οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα στην εξιχνίαση εγκλημάτων. 

Περισσότερα...

Η χαρά της γυναίκας...

Περισσότερα...

Η ταπείνωση...

Δασκάλα σε βρεφονηπιακό σταθμό απολύθηκε γιατί «ψέκαζε» τα παιδιά με αποσμητικό χώρου, κρατούσε αυτά που λερώνονταν με τα βρώμικα ρούχα τους, ενώ τα ανάγκαζε να πλένουν τα χέρια τους με απολυμαντικό.

Η 48χρονη Ελίζαμπεθ Ντέιβις κατηγορήθηκε ότι «ταπείνωνε» τα ανήλικα, ηλικίας από 3 έως 6 ετών, αφού, μεταξύ άλλων, έβαζε τους μαθητές της να κάθονται πάνω σε εφημερίδες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους να τα πάρουν.

Όπως ήταν φυσικό, ο διευθυντής του σχολείου Hafod Primary School στη Νότια Ουαλία «έδιωξε» την Ντέιβις, που έχει 20χρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και έπαιρνε μισθό 34.000 λίρες.Ωστόσο, για 18 μήνες ακόμα θα πληρώνεται κανονικά, ενώ παράλληλα θα διεξάγεται έρευνα για τις καταγγελίες.

Περισσότερα...

Καλημέρααααααα......

Περισσότερα...

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ψινάκης ο μπαμπάκας...

Image Hosted by ImageShack.us
Εμπνευσμένοι απο τον φίλο DrSeeng και το Troktiko
Περισσότερα...

Εσύ, τι μισθό παίρνεις??

Ο μισθός Κρεμμύδι: 
Τον βλέπεις, τον πιάνεις και μετά κλαις. 
Ο μισθός Σύντροφος: 
Σου κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν ζεις χωρίς αυτόν.
Ο μισθός Δίαιτα: 
Σε κάνει να τρως κάθε φορά λιγότερο. 
Ο Μισθός Ατλαντίδα: 
Υπάρχουν αμφιβολίες για την ύπαρξη του. 
Ο μισθός Black Humor: 
Όταν τον δεις, γελάς για να μην κλάψεις. 
Ο Μαγικός μισθός: 
Εξαφανίζεται ως δια μαγείας. 
Ο μισθός Καταιγίδα: 
Δεν ξέρεις πότε θα έρθει, και πόσο θα κρατήσει.
Ο μισθός Προφυλακτικό: 
Σε ενοχλεί.. αλλά σε σώζει. 
Ο μισθός Ανήμπορος: 
Σ’ αφήνει στα κρύα του λουτρού όταν τον χρειάζεσαι. 
Ο μισθός, Περίοδος: 
Έρχεται μία φορά το μήνα και κρατάει 3 έως 5 ημέρες. 
Ο μισθός Έβερεστ: 
Ποτέ δεν πρόκειται να κουνηθεί από τη θέση του.. 
Ο μισθός Πρόωρη εκσπερμάτιση: 
Μόλις τον βάλεις μέσα, στην τσέπη σου, τελειώνει!!
Περισσότερα...

Παπαγαλοκυνηγοί...

Περισσότερα...

Νερό απο τα ούρα...

Μία ιδιαίτερη πρόποση έκαναν οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) καθώς μπορούν πλέον να πίνουν ανακυκλωμένο νερό από τα ίδια τους τα ούρα!

"Η αποστολή ελέγχου της ΝΑSΑ έδωσε το πράσινο φως στην ομάδα των αστροναυτών να πίνουν νερό το οποίο έχει καθαριστεί από το νέο σύστημα ανακύκλωσης του Σταθμού", ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΑSΑ σήμερα. Τα ούρα ανακυκλώνονται από ένα μηχάνημα το οποίο κοστίζει 250 εκατομμύρια δολάρια, ονομάζεται "Σύστημα Περισυλλογής Νερού" και έχει ήδη επισκευαστεί και επανεγκατασταθεί.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο είκοσι λίτρα ούρων είχαν ανακυκλωθεί στον ISS και έπειτα είχαν αποσταλεί στα κεντρικά της NASA για έλεγχο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το νερό ήταν πόσιμο και δεν δημιουργούσε πρόβλημα στην υγεία.

Η ανακύκλωση του νερού είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς διπλασιάζει τα αποθέματα νερού του Σταθμού, παράγοντας 6,8 τόνους πόσιμου νερού κάθε χρόνο. "Πρόκειται για επιστημονική φαντασία. Όλος ο κόσμος μιλάει για την ανακύκλωση του νερού αλλά ποτέ κανείς δεν το έχει πραγματικά πετύχει. Κι εμείς σήμερα πίνουμε το πρώτο ανακυκλωμένο νερό", δήλωσε ο Μάικ Μπάρατ.
Περισσότερα...

Πάμε λίγο δυνατά σήμερα...


Καλημέραααα... παιδιά και ετοιμαστείτε για ένα καταπληκτικό Σ.Κ!!!
Περισσότερα...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ξέχασε το όπλο στο μπουρδέλο...

Αθάνατη ελληνική αστυνομία! Θα μπορούσε σίγουρα η κωμικοτραγική ιστορία που διαδραματίστηκε στα σκοτεινά στενά της οδού Φυλής να αποτελέσει ιδέα για νέα διαφήμιση προφυλακτικών σε τολμηρό διαφημιστικό γραφείο. Μπορεί όμως να ήταν και σκηνή από το επιτυχημένο «L.A.P.D.» του Mega. 

Ηρωας ενός ακόμα αυτοτελούς... επεισοδίου που «γυρίστηκε» μέσα στη μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων αστυνομικών ένας  ένστολος επαρχιακού τμήματος. Αφίχθη στην πρωτεύουσα, ικανοποιήθηκε σε οίκο ανοχής, πλήρωσε, αλλά ξέχασε το υπηρεσιακό του όπλο πάνω στο κρεβάτι της ηδονής. Το πρωί η οικιακή βοηθός του «σπιτιού» βρήκε το όπλο, το οποίο στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Από το «σιδερικό» βρέθηκε η ταυτότητα του αστυνομικού. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, παρουσιάστηκε χθες το πρωί στην Ευελπίδων με την κατηγορία της απώλειας οπλισμού, «έφαγε» πέντε μήνες φυλακή, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με άλλες αστυνομικές πηγές, η κατσάδα ήταν μόνον πειθαρχική. Αυτό όμως έχει σημασία;

Το απίστευτο περιστατικό, που προκαλεί γέλια αλλά και κλάματα στην ηγεσία της αστυνομίας και εκθέτει το κύρος του σώματος, συνέβη την Τρίτη το βράδι. Αστυνομικός που υπηρετούσε σε κυκλαδίτικο νησί σκέφτηκε να αφήσει τις... σκοτούρες του μέσα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας. Την ώρα που ντυνόταν και πλήρωνε για να φύγει δεν κατάλαβε -και αυτό είναι το φοβερό- ότι ήταν δύο με τρία κιλά ελαφρύτερος. Η ζώνη με το υπηρεσιακό του περίστροφο έμεινε ξεχασμένη στα κόκκινα σεντόνια της ιερόδουλης. Το ξημέρωμα ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα έμεινε άγαλμα όταν η μαντάμ του οίκου σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ παρέδιδε το περίστροφο. «Το ξέχασε κάποιος δικός σας, πάρτε το» του είπε και ο βαθμοφόρος παραλίγο να λιποθυμήσει. «Ελα μια βόλτα από εδώ» διαμήνυσε το τμήμα Ασφαλείας στον αφηρημένο ένστολο έπειτα από λίγη ώρα, όταν από τα στοιχεία του όπλου ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος. Για τον αστυνομικό έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση. 
Περισσότερα...

Η ευχή του Dracumel...


Περισσότερα...

Τον διαμέλισε το τρένο σε σήραγγα

Άντρας που βρισκόταν σε σήραγγα κοντά στη Θήβα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα στη σήραγγα «Σφινξ», η οποία βρίσκεται μεταξύ των σταθμών Θήβας και Οινόης.

Η αμαξοστοιχία 057 του ΟΣΕ είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και κατευθυνόταν στην Αθήνα.

Ενώ διέσχιζε τη σήραγγα παρέσυρε και διαμέλισε τον άντρα.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο άντρας βρέθηκε στη σήραγγα του τρένου.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ για αρκετή ώρα διακόπηκε η σιδηροδρομική κίνηση.
Περισσότερα...

Καλημέρεςςςςς....

Περισσότερα...

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Το "Χρυσό Καρότο"

Αύριο είναι πολύ μεγάλη μέρα για εμας... Διοργανώνουμε το βραβείο 
"Χρυσό Καρότο"! Όλοι θα έχετε συμμετοχή… από αύριο για περισσότερες λεπτομέρειες!!
Περισσότερα...

20 τούμπες σε 1 λεπτο...

Περισσότερα...

Πως να κατεβάσεις βίντεο απο το Youtube...

Διαβάσαμε απο το φίλο μας τον MOLEMOU πως μπορούμε να αποθηκευσουμε τα video που παρακολουθούμε online στον υπολογιστή μας ώστε ναμπορούμε να τα βλέπουμε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεται να είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Διαβάστε παρακάτω έναν πολύ απλό τρόπο για να κατεβάζετε video στον υπολογιστή σας από το youtube.

Ανοίγετε καταρχάς την ιστοσελίδα videaki.com!
Γράφετε ή κάνετε επικόλληση τον σύνδεσμο του video που σας ενδιαφέρει στο πεδίο πάνω από το οποίο αναγράφεται η φράση: "Βάλτε εδώ το URL του video:".

Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί "Πάρε το Link!"
Η σελίδα θα δημιουργήσει αυτόματα έναν σύνδεσμο με τη βοήθεια του οποίου θα κατεβάσετε το video. Ο σύνδεσμος αυτός αναγράφεται ως "Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το video!". Κάνετε αριστερό κλίκ πάνω στον συγκεκριμένο σύνδεσμο. Αποθηκεύστε το αρχείο του video ή το μετονομάζετε πριν το αποθηκεύσετε.

http://cocktailnews.blogspot.com
Περισσότερα...

Ψάχνει την λύση...

Διαβάσαμε στο troktiko ότι η κατάσταση σχετικά με την κατάταξη στα πρωινάδικα σχεδόν παγιώθηκε! Σε χαρτορίχτρες το έριξε η Βίκυ να βρει την λύση...
Περισσότερα...

20χρονο τέρας...

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος, που ικανοποίησε χθες τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω σε 13χρονο κορίτσι, έχουν εξαπολύσει αστυνομικοί και κάτοικοι των Μελισσίων.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η 13χρονη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι της για το σχολείο προκειμένου να δώσει εξετάσεις και έπειτα να κάνει μια βόλτα με κάποια φίλη της. Το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι, από το οποίο έλειπαν οι γονείς της, αλλά πριν προλάβει να βάλει το κλειδί στην πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, δέχτηκε επίθεση από νεαρό, ηλικίας περίπου 18-20 ετών, μελαχρινό, ο οποίος της έκλεισε το στόμα και την πέταξε στο πάτωμα.

Ο αδίστακτος δράστης, που μιλούσε καλά ελληνικά, ζήτησε αρχικά από το τρομαγμένο κορίτσι να του δώσει όσα χρήματα είχε. Εκείνη του έδωσε δύο ευρώ, ενώ με λυγμούς τον εκλιπαρούσε να μην της κάνει κακό. Τα δάκρυα δεν συγκίνησαν τον νεαρό, ο οποίος άρπαξε τα κλειδιά, έσπασε το κλειδί μέσα στον «αφαλό» της κλειδαριάς της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας προκειμένου να μην μπορεί να μπει κανείς και έβαλε μπροστά το φρικτό σχέδιό του. Εσυρε από τα μαλλιά το κοριτσάκι στο ασανσέρ, του έσκισε τα ρούχα και το βίασε, ενώ στη συνέχεια το παράτησε αιμόφυρτο και έφυγε. Με όση δύναμη της είχε απομείνει η μικρούλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές άκουσαν οι ένοικοι του ισογείου, οι οποίοι την βρήκαν σε άθλια κατάσταση και ενημέρωσαν τους γονείς της, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που της είχε συμβεί.
Περισσότερα...

Επειδή και οι γυναίκες έχουν ψυχή...

είπαμε μια φορά την βδομάδα να έχουμε και μια διαφορετική καλημέρα!!! Καλημέραααααααααααα....
Περισσότερα...

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Το παράπονο του Κατμαν!!!

Την Πέμπτη στις 22:00 το debate των πολιτικών αρχηγών..  
Περισσότερα...