Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Μενεγάκη - Λάτσιος: Η νέα σεζόν θα τους βρει με άλλους

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΕΓΑΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!! ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ..
Για να σταματήσουν οι πλάκες και να μην αντιμετωπίζουμε τη Μενεγάκη σαν... ιερή αγελάδα, ας πάψουμε όλοι μας να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας! Αυτό δεν έκαναν οι περισσότεροι, που εδώ και καιρό ήξεραν για το χωρισμό αλλά δεν έγραφαν τίποτα; Τί περιμένουμε δηλαδή τώρα, να βγάλουν και επίσημη ανακοίνωση για τα... τρίτα πρόσωπα; Ελεος!!!

Λοιπόν, οι πληροφορίες λένε οτι η Μενεγάκη είναι ερωτευμένη, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της, τόσο ωστε να αλλάξει όλη της τη ζωή. Και ποιός είναι ο άνδρας που την έκανε να τα βροντήξει όλα; Είναι πολύ εμφανίσιμος, 40 χρόνων, επιχειρηματίας -καμία σχέση με μίντια και εκδόσεις- που ανάμεσα στα άλλα δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, έχει ξενοδοχειακή μονάδα σε κοσμοπολίτικο νησί και τα αρχικά του είναι Μ. Τ. Τί άλλο θέλετε να σας πούμε; Και το ζώδιο; !!!

Η Μενεγάκη δεν ξελογιάστηκε.. Εβλεπε ήδη το γάμο της να τρέχει με ταχύτητα προς το τέλος, γιατί πολύ καιρό πριν γνωρίσει τον 40χρονο επιχειρηματία, ήξερε για τη σχέση του Λάτσιου, με 35 χρονη ξανθιά κυρία. Ξέρουμε και για αυτήν. Ανήκει στο περιβάλλον του, έρχεται καθημερινά σε επαφή μαζί της κι απ'ότι μαθαίνουμε είναι χωρισμένη και μητέρα ενός παιδιού. Η σχέση τους μάλιστα μοιάζει με... κοινό μυστικό στους επαγγελματικούς κύκλους του μεγαλοστελέχους του ΑΝΤ1.

Αυτή η σχέση ήταν που "έσπρωξε" ουσιαστικά τη Μενεγάκη στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα. Και πολύ καλά έκανε, απο το να υποκρίνεται και να ανέχεται μια ψεύτικη σχέση, που είχε πια τελειώσει, μόνο και μόνο για την εικόνα της. Είναι ίσως η πρώτη φορά που της βγάζουμε το καπέλο. Αλλωστε, οτι είχε να πάρει απο το γάμο με το Λάτσιο, το πήρε. Κι έκανε και τρία παιδιά, ολοκληρώθηκε σαν μητέρα, πέτυχε και όσα ήθελε ως προς την εικόνα της.

Ερωτεύτηκαν, έκαναν άλλες σχέσεις και χωρίζουν. Τί πιο έντιμο και ξεκάθαρο. Αλλωστε, τί είναι πιο ικανό να χωρίσει ένα ζευγάρι μετά απο 9 χρόνια γάμου και 3 παιδιά;
freegossip