Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ο στόχος του Ψυχάρη για Χατζηνικολάου - MEGA

Πού το πάει ο Ψυχάρης με την πρότασή του να επιστρέψει ο Χατζηνικολάου στο Μega; Ο ίδιος λέει ότι μόνος στόχος του είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση του σταθμού και η πλήρης αποδυνάμωση του Αlter. Γι' αυτό -προσθέτει- το έθεσε στο πιό επίσημο βήμα, στο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι εκτιμήσεις Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη είναι πολύ διαφορετικές.

Πιστεύουν ότι θέλει να δηλώσει "παρών" ως διάδοχος του Λαμπράκη -δηλαδή, ως ισότιμος μαζί τους μέτοχος. Θα πείτε, δεν είναι λογικό.. αυτό, από τη στιγμή που είναι απόλυτο αφεντικό του ΔΟΛ; Θεωρητικά ναι, πρακτικά όμως... κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, δεδομένων της ιστορίας και των προσωπικοτήτων Βαρδή Βαρδινογιάννη και Γιώργου Μπόμπολα. Οι δυο τους ως ιδρυτές του σταθμού, μαζί με τον Λαμπράκη και τον Τεγόπουλο, αντιμετωπίζουν από αρκετό ύψος όποιον αποπειράται να γίνει "ένας εξ' αυτών".

Πράγμα κατανοητό, εδώ που τα λέμε. Τι θα γίνει, λοιπόν; Προς το παρόν τίποτα. Αλλωστε, το "θέμα Χατζηνικολάου" ήταν μόνο η αφορμή. Ο Ψυχάρης επιβεβαίωσε, με την παρέμβασή του, την πλήρη ανατροπή των ισορροπιών στο Μega, μετά τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη.
veto300