Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

"Το 2010 είναι η χρονιά των αλλαγών"

"Το 2010 θα κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές, ώστε τα επόμενα χρόνια οι πολίτες να βιώνουν τα αποτελέσματα των μεγάλων αλλαγών που κάνουμε", τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια του υπουργικού συμβουλίου, ζητώντας παράλληλα εντατικοποίηση της δουλειάς και διαμόρφωση προτεραιοτήτων στη βάση δεσμευτικών χρονοδιαγραμμάτων.

Και προσέθεσε ότι απαιτείται κινητοποίηση όλων -κυβέρνησης, Κοινοβουλίου και κόμματος- για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, με επίκεντρο τον «Καλλικράτη», καθώς και την πιστή τήρηση του.. Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

«Χρειάζεται εντατικοποίηση της δουλειάς, σε ποιότητα και ποσότητα αλλά και στη διαμόρφωση προτεραιοτήτων και την παρακολούθηση της υλοποίησης των αποφάσεων» τόνισε χαρακτηριστικά.

"Όλα αυτά στην πράξη σημαίνουν πιστή τήρηση του Προγράμματος Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης. Κινητοποίηση όλων των δυνάμεών μας, κομματικών, πολιτικών αλλά και της Δημόσιας Διοίκησης, για την υλοποίηση αυτών των πραγμάτων." Παράλληλα, έστειλε μήνυμα και προς τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ότι «η επόμενη περίοδος, μία δύσκολη περίοδος, απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη επαφή με τον κόσμο».