Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Σοκ! Σούβλισαν 35χρονο Αλβανό στα Χανιά!

Πρωτοφανές περιστατικό φρίκης και αποτροπιασμού, πέρα από τα όρια ακόμα και της πιο νοσηρής φαντασίας, προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο! Ενας 35χρονος στα Χανιά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι -όσο και αν φαίνεται απίστευτο- τον σούβλισαν στην κυριολεξία με σκουπόξυλο!

Ένας 35χρονος Αλβανός, εισήχθη την Παρασκευή το βράδυ, στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων με τραύμα στο θώρακα, δηλώνοντας στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού του, στην... οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

O 35χρόνος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες αρχικά διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Παρουσίασε υψηλό πυρετό και αμέσως υποβλήθηκε σε νέα σειρά εξετάσεων. Οι χειρουργοί, που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι ο ασθενής έφερε σοβαρό τραύμα και στο έντερο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, Γιώργο Αρχοντάκη, διαπιστώθηκε ότι από τον πρωκτό του ασθενούς είχε εισέλθει αντικείμενο, που του προκάλεσε βλάβη στο παχύ έντερο, το διάφραγμα, το ήπαρ και άλλα όργανα, ενώ στο δεξιό του ημιθωράκιο, είχε σφηνώσει πλαστικό κομμάτι από σκουπόξυλο!

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική εξέταση, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον ασθενή - καθώς είχε ακόμα τις αισθήσεις του - και τα συγγενικά του πρόσωπα. Οι γιατροί καταβάλουν προσπάθεια να αποφευχθεί το σηψαιμικό σοκ, καθώς λόγω της βλάβης στο παχύ έντερο, στον οργανισμό του ασθενή υπάρχουν πολλά μικρόβια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να λύσουν τις προσωπικές διαφορές τους μαζί του με αυτόν τον τρόπο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραυματισμού του 35χρονου διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Χανίων.
neatv.gr