Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δηλώστε τα καρτοκινητά σας τώρα! Προθεσμία

Με στόχο να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, η εταιρεία Cosmote συστήνει στους πελάτες της να επισπεύσουν τη διαδικασία δήλωσης των στοιχείων τους καθώς πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία της 30ής Ιουλίου όπου, σύμφωνα με τον νόμο 3783/2009, όλοι οι κάτοχοι καρτοκινητών τηλεφώνων οφείλουν να προβούν στη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων τους.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη αφού οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται σε 1.000 σημεία του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων «Cosmote», «Γερμανός», «ΟΤΕ shops» και... συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

Με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η εταιρεία υπενθυμίζει στους κατόχους καρτοκινητών ότι κατά την επίσκεψή τους στα δίκτυα συνεργατών πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα SIM του κινητού και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση παρουσία ενηλίκου, ενώ η λειτουργία των καρτοκινητών που δεν θα δηλωθούν πέραν της 30ής Ιουλίου θα διακοπεί.
espreso