Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

"Η νέα Τζούλια Αλεξανδράτου;;;"

Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΝΑΚΗ

"Η νέα μούσα του Σειρινάκη ονομάζεται Βίβιαν Ιωακείμ!
Μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου ο Δημήτρης Σειρηνάκης βρήκε στο πρόσωπο της Βίβιαν τη νέα κοπέλα που θα γυρίσει ένα ολοκαίνουργιο ροζ dvd. Βέβαια πρωταγωνίστρια στο dvd δεν θα είναι η Βίβιαν αλλά η Μαριάννα Ντούβλη.

Η Βίβιαν έχει το ρόλο της Μαρίας στην ταινία της Ντούβλη. Ουσιαστικά ανήκει σε μια παρέα γυναικών που είναι όλες εξ όλης και προώλης και όλες τους το έχουν στο τσεπάκι τους να κάνουν one night stand. Η Μαρία (Βίβιαν Ιωακείμ) είναι η μοναδική από όλες τις κοπέλες η οποία δεν... έχει κάνει ποτέ "σεξ της μιας νύχτας" σε μπαρ. Η Ντούβλη αναλαμβάνει να την πείσει να το κάνει. Έτσι λοιπόν στον πολυχώρο Πηνελόπη και Μνηστήρες όπου μαζεύονται οι φίλες, η Ντούβλη πείθει την Μαρία (Βίβιαν Ιωακείμ) να κάνει σεξ με τον μπάρμαν, το οποίο και γίνεται στις τουαλέτες του πολυχώρου.
Η σκηνή κρατάει σχεδόν 18 λεπτά και απ' ότι λένε εκεί της παραγωγής πρέπει απ' όλο το βίντεο μόνο εκεί ο Σειρηνάκης να είπε ότι άξιζε τον κόπο. Αυτό ήταν και το μεγάλο μυστικό του Σειρηνάκη για τη συγκεκριμένη παραγωγή. Την Ντούβλη την θεωρεί καμμένο χαρτί και πιστεύει πως δεν θα αγοράσει κανένας το dvd για να δει το συγκεκριμένο άτομο. Το μοντέλο-παρουσιάστρια Βίβιαν Ιωακείμ είχε όλα τα απαραίτητα προσόντα για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχει συμμετάσχει και σε καλλιστεία, μέχρι το 2008 δούλευε επαγγελματικά ως μοντέλο και συμμετείχε στις εκπομπές του Βασίλη Δρυμούση. Έχει κάνει ουκ ολίγα εξώφυλλα και είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχει στην ταινία του Σειρηνάκη και θα έχει και συγκεκριμένο ρόλο. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι το dvd να κυκλοφορήσει στα περίπτερα."
sarotikos