Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παιχνίδι 15χρονων κατέληξε σε 5 έγκυες μαθήτριες!

Πέντε 15χρονες μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες, παίζοντας με συμμαθητές τους το παιχνίδι "ήλιος" ή "αστέρι". Δύο από αυτές έχουν ήδη γεννήσει..

Πέντε μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες μετά από τη συμμετοχή τους σε σεξουαλικά παιχνίδια. Τις 15χρονες κοπέλες κατέστησαν έγκυες συμμαθητές τους, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού "ήλιος" ή "αστέρι" όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν τα παιδιά.

Στο εν λόγω παιχνίδι τα κορίτσια ξάπλωσαν στο πάτωμα σχηματίζοντας κύκλο με τα κεφάλια τους ενωμένα και τα μάτια τους ερμητικά κλειστά ενώ τα αγόρια πέρναγαν με τη σειρά και επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους. Μάλιστα, όπως δήλωσαν οι μαθητές νικητής ήταν όποιος.. κατάφερνε να… ολοκληρώσει τελευταίος.

Αυτό το νοσηρό παιχνίδι, είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν έγκυες πέντε κοπέλες εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη γεννήσει. Ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση, αλλά οι γονείς δήλωσαν την απροθυμία τους να βοηθήσουν, καθώς φοβούνται τη διαπόμπευση.

Η σεξουαλική αγωγή είναι ανύπαρκτη στο σχολείο και κανένας δεν θέλει να μιλήσει στα παιδιά για τέτοιου είδους θέματα με αποτέλεσμα πολλές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στη χώρα.
news247