Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Την πόρτα της εξόδου δείχνει ο Σαμαράς..

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, άδειασε τους πρώην υπουργούς Θεόδωρο Ρουσόπουλο και Γιώργο Βουλγαράκη δείχνοντας τους την πόρτα της εξόδου..

"Δεν απολογούμαι για το χθες, δε θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου". δήλωσε ο Σαμαράς προσθέτοντας πως "Αν δεν το έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια καινούργια Νέα Δημοκρατία. Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου".

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως "Όποιος έχει βλάψει την παράταξη, δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά και δεν πρόκειται να.. αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο".

Άμεση ήταν και η απάντηση του Ρουσόπουλου που είπε πως "Δεν ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να απολογηθεί για μένα". Ενδιαφέρον θα έχουν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη προέδρων των 71 νομαρχιακών οργανώσεων και των 980 διοικήσεων των τοπικών και διαμερισματικών οργανώσεων του κόμματος.