Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Την περίπτωση Οτσόα εξετάζει ο Ολυμπιακός

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ξεκάθαρος στη νέα συνομιλία που είχε με τον Μαρινάκη όσον αφορά το ρόστερ, τονίζοντας ότι δεν θέλει άλλον παίκτη. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" θα παρακολουθούν την ομάδα κάνοντας μια προεργασία εν όψει του Ιανουαρίου, αν χρειαστεί η ομάδα μεταγραφές.

Το δεδομένο είναι πως το επόμενο καλοκαίρι θα χρειαστεί τερματοφύλακα, καθώς ο Νικοπολίδης θα αποχωρήσει. Μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν ιδιαίτερα στους «ερυθρόλευκους» είναι αυτή του Φρανσίσκο Οτσόα, του διεθνούς Μεξικανού 25χρονου πορτιέρο της Αμέρικα, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Ο Οτσόα θέλει να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη και γνωρίζει για τo ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όντας θετικότατος σε.. αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα ακόμη και τον Ιανουάριο αν προκύψει θέμα τερματοφύλακα για τους Πειραιώτες υπάρχει η φόρμουλα για τη μεταγραφή, καθώς οι Μεξικανοί ζητούν κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Οσον αφορά τον Χίλντεμπραντ, που παραμένει ακόμη ελεύθερος και θα μπορεί να βρει ομάδα έως τις 15 Σεπτεμβρίου, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει πως καλύπτεται με Νικοπολίδη και Πάρντο.
tzortzinospor