Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

O George Clooney είναι άπειρος στο sex!

Μπορεί οι μισές γυναίκες του πλανήτη να κόβουν φλέβα για χάρη του, αλλά η Violente Placido έχει άλλη άποψη... Η Ιταλίδα ηθοποιός δήλωσε ότι ο γόης του Hollywood, George Clooney, είναι... "άπειρος στο sex"! Κι αυτό μετά από προσωπική εμπειρία...

Διότι η Violente γύρισε μαζί με τον George κάποιες καυτές ερωτικές σκηνές σε μάι ταινία, στην οποία υποδυόταν την πόρνη. Ο Clooney λοιπόν την απογοήτευσε...

"Ένιωσα πως ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει! Πως δεν ήταν έμπειρος." δήλωσε η ηθοποιός σε αμερικάνικο περιοδικό και πρόσθεσε ότι αγχωνόταν πολύ στα γυρίσματα.

Ύστερα η Violente το πήρε πάνω της το.. θέμα (σιγά τώρα που θα περίμενε από τον... έφηβο Clooney) και τελικά μίλησαν τα σώματά τους.

"Έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να φαίνεται φυσικό και να αφήσουμε να μιλήσουν τα σώματα μας, γιατί ήταν το βασικό σημείο του έργου αυτό." εξηγεί η Violente, που όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη ενθουσιάστηκε και αναστατώθηκε!

"Όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη αναστατώθηκα πολύ περισσότερο απ΄ότι όταν γυρίζαμε τις σκηνές μαζί. Είπα: wow!" καταλήγει.

Μάλλον κι εσύ, βρε Violente, τον πίεσες πολύ τον George!!! Θέλει τον τρόπο του κάθε πρωτάρης...
nooz