Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κλείνει… σουίτα στο «Καμπ Νόου»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνον να παρακολουθήσει τη ρεβάνς της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα για … το Champions League από σουίτα του «Καμπ Νόου» και όχι από τις εξέδρες, ζητώντας από τη διοίκηση της ομάδας του να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Ο Πορτογάλος αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις...


δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Champions League στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και δε θα κάτσει στον πάγκο της «βασίλισσας» στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης. Ο Μουρίνιο ζήτησε να παρακολουθήσει το παιχνίδι από σουίτα του «Καμπ Νόου» και όχι από τις εξέδρες, κάτι που είχε κάνει ξανά κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν ήταν τιμωρημένος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χιχόν στο «Μολινόν».

Ο Μουρίνιο θα συνοδεύεται από δύο άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας και τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Μιγκέλ Παρντέθα, ενώ η ασφάλεια αναμένεται να είναι αυξημένη γύρω από τον τεχνικό των Μαδριλένων από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στην Βαρκελώνη.

Η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με το παιχνίδι της Χιχόν, που είχε παρακολουθήσει και πάλι από σουίτα ο Μουρίνιο, έγκειται στο γεγονός ότι ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν του επιτρεπόταν να δίνει οδηγίες στον βοηθό του Αϊτόρ Καράνκα μέσω τηλεφώνου, η UEFA απαγορεύει κάτι τέτοιο. Οι κανόνες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι ξεκάθαροι και στους τιμωρημένους τεχνικούς απαγορεύεται να δίνουν οδηγίες, να βρίσκονται στον χώρο των αποδυτηρίων, όπου έχουν πρόσβαση 15' μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως επίσης στη φυσούνα και στον πάγκο, πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
gazzetta.gr