Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Βροχερός ο καιρός αύριο..

Παροδικές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά στη Δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και το Βορειοανατολικό Αιγαίο περιμένουμε την Κυριακή 1 Μαΐου 2011. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική. Η θερμοκρασία θα...


κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 14 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά η μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού θα αγγίξει τους 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Αυξημένες νεφώσεις έως το απόγευμα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.