Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τελείωσε η συνάντηση Ρομπάι Παπανδρέου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι στην Βαρσοβία, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η πορεία επικύρωσης των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια. Σημειώνεται ότι....




την συμφωνία αυτή επικύρωσε χθες το Κοινοβούλιο της Γερμανίας, ενώ οι πιο πρόσφατες επικυρώσεις έγιναν από τα Κοινοβούλια της Φινλανδίας και της Εσθονίας. Επίσης οι κκ. Παπανδρέου και βαν Ρομπάι συζήτησαν για την πορεία της Ελλάδας, ενώ είχαν και μια συζήτηση προετοιμασίας για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 17 και 18 Οκτωβρίου καθώς και για την σύνοδο του Eurogroup.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία για τη σύνοδο κορυφής της «ανατολικής εταιρικής σχέσης», στην οποία συμμετέχουν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ και των ανατολικών εταίρων (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία), το μεσημέρι μεταβαίνει στο Παρίσι για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.
protothema.gr