Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο τρόμος του πρωθυπουργού για τις εκλογές φανερώνει βαρύτατη ενοχή.

O ΥΠΕΞ Σταύρος Λαμπρινίδης συναντήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ με την Χίλαρυ, λίγους μήνες μετά την επίσκεψη της Αμερικανίδας στην Αθήνα. Δύο ώρες κράτησε η συζήτησή τους και μοιάζει σαν συνέχεια της κουβέντας που είχαν στην Αθήνα. Την ίδια ο ΓΑΠ αποφεύγει έντρομος τις....




ΗΠΑ, όπως σημειώνουν πλέον και διεθνείς αναλυτές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός που σε όλη τη διάρκεια της ζωής του βρισκόταν για ψύλλου πήδημα στις ΗΠΑ, έχει να πατήσει το πόδι του εδώ από τότε που συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν με τον οποίο ο Παπανδρέου συνομιλούσε, κρυφά όπως αποδείχθηκε, για την ένταξη της χώρας μας στο ΔΝΤ.

Ο Παπανδρέου όχι μόνο δεν πατάει το πόδι του στις ΗΠΑ, αλλά δεν έχει συνομιλήσει ούτε τηλεφωνικά με τον Μπαράκ Ομπάμα, παρότι η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και η βοήθεια του πλανητάρχη θα ήταν επρόσδεκτη.

Η ανεξήγητη συμπεριφορά του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει αναβάλει τουλάχιστο 3 φορές δι’ ασήμαντον αφορμή την επίσκεψή του στις ΗΠΑ προκαλεί πολλές συζητήσεις και σχόλια ακόμη και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την σχετική φημολογία ο Παπανδρέου κάτω από τις οδηγίες της Χίλαρυ Κλίντον του Τζόρτζ Σόρος και του Στρος Καν, μεθόδευσε με τέτοιο τρόπο-ακόμη και εν αγνοία του- την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ ο οποίος θα οδηγούσε μοιραία –όπως γίνεται πλέον όλο και πιο φανερό-στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και την πληρωμή των περίφημων ασφαλίστρων κινδύνου, τα λεγόμενα CDS.

Από τη πληρωμή των ασφαλίστρων βγαίνουν χαμένες συγκεκριμένες αμερικανικές τράπεζες οι οποίες πιέζουν τον Ομπάμα να καθαρίσει και γι αυτό ο Αμερικανός πρόεδρος στέλνει έντρομος των υπουργό Οικονομικών στις Συνόδους Κορυφής των Ευρωπαίων.

Κι αν ο Πάνος Καμμένος μιλάει ανοιχτά για κερδοσκοπία σε βάρος της χώρας αναφερόμενος και στο όνομα του γνωστού από τα σκάνδαλο καλαμποκιού Ντόρη Μαργέλου, ο οποίος στην υπέροχη βίλα του στη Πάρο έχει υποδεχθεί πολλές φορές τον συμμαθητή του από το Κολλέγιο Αθηνών, Γιώργο Παπανδρέου,-το απεκάλυψε η ταλαντούχα «Σίβυλλα» του ΒΗΜΑτος»- εμείς θα περιοριστούμε στα γεγονότα.

Είναι γεγονός λοιπόν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Μάιο του 2011 που συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν έχει να πατήσει το πόδι του στις ΗΠΑ. Ούτε έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον πλανητάρχη. Αντίθετα η Χίλαρυ έχει έρθει στην Αθήνα ενώ λίγες ώρες πριν, όπως προαναφέραμε, ξαναείδε τον Λαμπρινίδη στις ΗΠΑ.

Ο Παπανδρέου μάλιστα δεν πάτησε το πόδι του στην Αμερική ακόμη και για την Σύνοδο του ΟΗΕ, στην οποία συμμετείχαν οι κορυφαίοι ηγέτες του πλανήτη.

Ο δικός μας ξεκίνησε δήθεν να πάει στη Νέα Υόρκη και το μόνο που κατάφερε είναι να πετάξει ως το Λονδίνο και να επιστρέψει στη συνέχεια στην Αθήνα αφήνοντας στα παπαγαλάκια του να ψελλίζουν διάφορες δικαιολογίες για την αναβολή του ταξιδιού του.

Ότι ακριβώς έκαναν και πρόσφατα όπου διέρρεαν ότι θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ για να συναντήσει την Λαγκάρντ πράγμα που δεν έγινε. Κι όχι μόνο αυτό: H Λαγκάρντ βρέθηκε στις Βρυξέλλες αλλά δεν ακούσαμε να είδε κατ’ ιδίαν τον πρωθυπουργό μας!

Και μέσα σ αυτό το θολό σκηνικό ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και στενός φίλος του Ομπάμα αποκάλυψε ότι έρχεται το Δεκέμβριο με το στανιό στην Αθήνα!

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι κάτι συμβαίνει εδώ πέρα. Κι αν έτσι έχουν τα πράγματα μπορεί να εξηγηθεί ο τρόμος του πρωθυπουργού απέναντι στις εκλογές. Ένας Παπανδρέου που δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις όποιες αποκαλύψεις γύρω από τα σκοτεινά σημεία της διακυβέρνησής του…
kourdistoportokali