Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Διδακτορικό πραξικόπημα και αποστασία στο ΠΑΣΟΚ

Δηλαδή για να καταλάβω καλύτερα, το «δίδυμο της φωτιάς» έχει την ευλογία του Πρετεντέρη, του Ψωμιάδη, του Καρατζαφέρη (δηλαδή των δεξιών δυνάμεων) και της Κούρκουλας (με ότι αντιπροσωπεύει- δηλαδή το σημιτικό μπλοκ)… Εμπας περιπτώσει δεν κατάλαβα ακόμα αν ενδιαφέρονται για την σωτηρία της Ελλάδος ή για την προεδρία του....




ΠΑ.ΣΟ.Κ.? Γιατί και τα δυο μαζί δεν γίνονται ειδικά αυτές τις στιγμές που όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο έργο και στο σκοπό τους!!! Και έτσι φαίνεται και ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι του καθενός. Και εμείς πρέπει να χάψουμε ότι πρόκειται περί «σωτηρίας»????? Για ποια ακριβώς «σωτηρία» μιλάει ο Πρετεντέρης? Μήπως όλων των συμφερόντων που πολέμησε και συνεχίζει να πολεμάει ο Παπανδρέου? Γιατί περί «σωτηρία» του κόσμου με δαύτους σίγουρα ΔΕΝ υπάρχει λόγος, το ξέρουμε γιατί το έχουμε ξαναζήσει το έργο. Και για ποια «ομαλότητα» μιλάει η Τρέμη στο mega,για τις διαδικασίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.?

Από πότε έχουν τα κανάλια τηλεόρασης και οι δημοσιογράφοι λόγο στις διαδικασίες των κομμάτων? Τι κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις εσπευσμένες κινήσεις όλων αυτών και μάλιστα τώρα όταν ο Παπανδρέου βρίσκεται έξω και παλεύει για τα συμφέροντα της Ελλάδας και την ασφάλεια στην περιοχή? Το μοναδικό που τους ενδιαφέρει όμως είναι η καρέκλα και πως να απομακρύνουν αυτόν που πολεμάει τα συμφέροντα που μας έφτασαν μέχρι εδώ. Τόσο πολύ τον φοβούνται. Όπως φοβούνται και το λαό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπως φαίνεται, στήνοντας τις «ομαλές» διαδικασίες από τηλεοράσεις χωρίς να ρωτήσουν την βάση???