Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Θρήνος για τον θάνατο του εφοπλιστή Γιάννη Πατέρα

Θρήνος ξέσπασε στον εφοπλιστικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του Γιάννη Πατέρα σε ηλικία μόλις 46 ετών. Ο γιος του Διαμαντή Πατέρα, αδερφός του Πανάγου και ξάδερφος του Νικόλα Πατέρα, έφυγε από την ζωή χτυπημένος από καρκίνο. «Ένα από τα...




καλύτερα παιδιά του χώρου», λένε όσοι τον γνώριζαν και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς παρά την γενναία μάχη, που έδινε τα δύο τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα τελικά δεν τα κατάφερε. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο «Υγεία», όμως πρόσφατα επιδεινώθηκε η κατάσταση του και χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο για νοσηλεία, σύμφωνα με την Espresso.Όμως οι γιατροί εκεί δεν δέχτηκαν να τον αναλάβουν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Με το ιδιωτικό αεροπλάνο του φίλου του Πόλυ Χατζηιωάννου ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ, όπου έκανε εισαγωγή σε μεγάλο νοσοκομείο. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ο low profile εφοπλιστής, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο του αλλά και στους κατοίκους στις Οινούσες της Χίου, όπου πήγαινε τα καλοκαίρια.

Οι κοσμικογράφοι είχαν ασχοληθεί με τα σημαντικότερα events της ζωής του: τον γάμο του με την σύζυγο του Νινέτα, τα βαφτίσια του πρωτότοκου γιου του Διαμαντή… Όλες τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, στις οποίες η high society ήταν παρούσα για να του ευχηθεί.

Γνωστή ήταν και η έντονη φιλανθρωπική του δράση μέσω του ιδρύματος του, κυρίως για την προσφορά του στις κόρες των ναυτικών.