Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ένεση γίνεται στο σημείο G και αυξάνει την απόλαυση στο σεξ

Σε μία από τις πολλές γυναικείες συζητήσεις που οδηγούνται στο σεξ, προέκυψε η κουβέντα για το G shot. Μια ένεση λέει που μπορεί να αυξήσει την απόλαυση στο σεξ. Όλες τσιμπήσαμε, καταρχάς από περιέργεια. Τι είναι; Πως γίνεται; Πού γίνεται; Σύμφωνα με τον...




γυναικολόγο είναι ακίνδυνη, γίνεται στη περιβόητο σημείο G, δεν γίνεται για να λύσει κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα, γίνεται όμως για να ενισχύσεις την απόλαυση. Αν θέλεις… Κοστίζει περίπου 300 ευρώ και μπορεί να διαρκέσει η «επήροια» της μέχρι και τέσσερις μήνες.

Τι είναι το G Shot; «Πρόκειται για μια απλή μη επεμβατική μέθοδο που μπορεί να αυξήσει προσωρινά τον όγκο του σημείου του Grafenburg (σημείο G) σε γυναίκες με φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία» εξηγεί ο μαιευτήρας γυναικολόγος Θάνος Παράσχος.

Με απλά λόγια μια ένεση θα διογκώσει το σημείο από το οποίο εξαρτάται η απόλαυσή σου κατά τη διάρκεια του σεξ, πράγμα που σημαίνει πως θα πολλαπλασιάσεις την ερωτική απόλαυση. Πώς γίνεται… Μια επίσκεψη σε εξειδικευμένο γυναικολόγο που εφαρμόζει τέτοιου είδους μεθόδους αρκεί. Με τη βοήθειά του θα μπορέσεις να εντοπίσεις το σημείο G. Στη συνέχεια θα πρέπει η ίδια να ψηλαφήσεις το σημείο και να εντοπίσεις το σημείο G στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου.

To επόμενο βήμα είναι να ξαπλώσεις σε γυναικολογική θέση εξέτασης και ο θεράπων γιατρός θα σε εξετάσει κολπικά και θα καταγράψει τη θέση και τις διαστάσεις του σημείου G. «Με τη βοήθεια ειδικού κολποσκοπίου θα γίνει έγχυση μικρής ποσότητας τοπικού αναισθητικού και στη συνέχεια η έγχυση του κολλαγόνου. Στο τέλος θα τοποθετηθεί ένα ειδικό ταμπόν το οποίο θα αφαιρεθεί σε 4 ώρες» εξηγεί ο κ. Παράσχος.

Η διαδικασία της ένεσης θα σου θυμίσει μια εξέταση για ΤΕΣΤ ΠΑΠ. Δεν θα καθυστερήσεις και σε μισή ώρα όλη η διαδικασία θα έχει τελειώσει. Μπορείς να κάνεις αμέσως σεξ και να είναι περισσότερο απολαυστικό. Μπορώ να το κάνω κι εγώ; Αρχικά σε ό, τι έχει να κάνει με το προϊόν αυτό καθεαυτό σύμφωνα με τον γυναικολόγο δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

«Το κολλαγόνο που χρησιμοποιείται είναι ένα φυσικό, βιολογικό προϊόν, για την χρήση του οποίου δεν είναι απαραίτητη η διενέργεια τεστ ευαισθησίας» τονίζει ο μαιευτήρας γυναικολόγος Θάνος Παράσχος. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις: – Η ένεση μπορεί να γίνει σε κάθε γυναίκα όλων των ηλικιών με μία προϋπόθεση. Το G Shot απευθύνεται μόνο σε γυναίκες με φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν δυσλειτουργίες – γυναίκες με προβλήματα σεξουαλική διέγερσης, οργασμού κτλ. – Επειδή ουσιαστικά πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης. Μπορείτε να έλθετε σε ερωτική επαφή μετά την πάροδο 4 ωρών από τη θεραπεία. – Η επήρεια της ένεσης μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Σύμφωνα πάντως με έρευνες το 87% των γυναικών ανάφεραν ενισχυμένη σεξουαλική διέγερση. – Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι συνήθως 4 μήνες, αλλά και πάλι μπορεί να παρατηρηθούν διαφοροποιήσεις.
tlife.gr