Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στις ΗΠΑ ο Αβραμόπουλος

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ
Επίσκεψη σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον πραγματοποιεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, από το Σάββατο 31 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου 2012. Ο Έλληνας Υπουργός ξενικά την επίσκεψή του από την Νέα Υόρκη, όπου την Κυριακή θα....





παρευρεθεί στο μνημόσυνο που διοργανώνει το Γενικό Προξενείο της Κύπρου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αμερικής και η Διεθνής Επιτροπή Δικαιοσύνης για την Κύπρο (PSEKA) για την 57η επέτειο του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Hempstead της Νέας Υόρκης, στις 10.30πμ και την επιμνημόσυνη δέηση θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος. Τη Δευτέρα, ο κ. Αβραμόπουλος θα παρακαθίσει σε γεύμα που οργανώνει η American Jewish Committee, ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον, όπου την Τρίτη το πρωί θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Leon Panetta.

Στο μεσοδιάστημα ο Υπουργός Άμυνας θα έχει συναντήσεις με παράγοντες της Ομογένειας ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με την νέα ηγεσία(Δρ. Σωτήριο Βαχαβιόλο πρόεδρο και Γιώργο Αλμυρούδη αντιπρόεδρο) της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αμερική και κομματικά στελέχη.