Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Άδωνις για Καμμένο: Μόλις με είδε έγινε Λούης

Επίθεση με οξείς χαρακτηρισμούς εναντίον του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένο, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. "Αν βρεθεί απέναντι μου για 15 λεπτά, ο Καμμένος δεν θα μπει στη Βουλή", είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο....





ρ/σ "Βήμα 99,5", σημειώνοντας ότι το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν για λίγο σε τηλεοπτικό στούντιο, στο πλαίσιο πρωινής εκπομπής, και ο κ. Καμμένος "μόλις με είδε έγινε Λούης". Ο κ. Γεωργιάδης πύκνωσε τα πυρά του, χαρακτηρίζοντας δημαγωγό τον κ. Καμμένο: "Δεν έχει διαβάσει ούτε ένα προϋπολογισμό στη ζωή του, είναι 20 χρόνια βουλευτής. Θέλει να περάσει το προφίλ του μάγκα, είναι ένας ψεύτης".

"Αν πάρετε το πρόγραμμα τους, στη σελίδα 18, λένε ότι θα καταγγείλουμε το Μνημόνιο όταν βρούμε εναλλακτικές πηγές χρηματοδοτήσεων. Ποιος είναι ο Νενέκος;", πρόσθεσε.

Και συνέχισε: "Αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες με τον Τσίπρα και τον Καμμένο, εάν γινόταν πριν 2 χρόνο θα ήταν επιθεώρηση. Μαλώνει ο Αλέξης με τον Πάνο ποιος θα γίνει πρωθυπουργός".

"Δεν μπορεί να μιλήσει πολιτικά, με βρίζει, βρίζει τη γυναίκα μου, με λέει μπουμπούκο. Με φοβάται", συμπλήρωσε.

Κατόπιν αναφέρθηκε στο θέμα Γεωργαλά: "Ποιους θα πήγαινε στο δικαστήριο για το θέμα του Γεωργαλά. Όχι τον Γεωργαλά αλλά την εφημερίδα "Δημοκρατία". Ο Γεωργαλάς ήταν σύμβουλος του Καμμένου 20 χρόνια, όλοι το ήξεραν".

"Ο Καμμένος λέει ψέμματα στο πανελλήνιο, δεν ήταν υπουργός της χούντας όταν τον είχε σύμβουλο ο Καμμένος, ουρανομήκες το ψέμα Καμμένου", τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει γιατί τα λεγόμενα Καμμένου έχουν απήχηση στο εκλογικό σώμα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: "Η δημαγωγία βρίσκει έδαφος την εποχή της οργής".