Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Γιώργος γύρισε στο σπίτι

Νέο κεφάλαιο στον γάμο τους ανοίγουν ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Βουλγαράκης και η γνωστή συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη. Το ζευγάρι, που τον Μάιο του 2011 είχε αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, αποδεικνύει ότι ο ισχυρός δεσμός που τούς κράτησε μαζί....





27 χρόνια, τούς οδηγεί στην επανασύνδεση. Αφορμή για την κρίση στον γάμο τους είχε σταθεί οι ψυχολογικές εντάσεις που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για το σκάνδαλο των ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου και οι πιέσεις που προκλήθηκαν λόγω της διαφορετικής τακτικής που ακολούθησαν στον επικοινωνιακό χειρισμό του σκανδάλου ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης και η οικογένεια της Κατερίνας Πελέκη.

Το πέρασμα του χρόνου, όμως, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια σχέση ζωής που έχει τη δύναμη να ανασυνθέτει τις όποιες συναισθηματικές επιβαρύνσεις προκάλεσαν τη ρήξη και να τους οδηγήσει σε μια αποφασιστική επανάκαμψη.

Έχοντας αφήσει πίσω τους τις κακές στιγμές του παρελθόντος, ο 53χρονος πρώην υπουργός, που αρχικά είχε μετακομίσει στο παραθαλάσσιο εξοχικό τους στην Πουνταζέζα κοντά στο Σούνιο, έχει επιστρέψει στο διαμέρισμα της Πλουτάρχου στο Κολωνάκι.

Όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι, παρότι αντιμετώπιζε προβλήματα, διατηρούσε πάντα επικοινωνία και οι συναντήσεις τους γίνονταν σε φιλικό κλίμα. Ακόμη και όταν το διαζύγιο έμοιαζε η μόνη λύση, ποτέ δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να αντιδικήσουν, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον τους ήταν πρόθυμοι να προχωρήσουν σε μια συναινετική λύση. Αλλωστε τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν μαζί αποτελούσαν πάντα προτεραιότητα και για τους δύο, ενώ η κοινή τους διαδρομή και η καλή επικοινωνία που είχαν επέτρεπε να διαχειρίζονται πολιτισμένα τις προσωπικές τους διαφορές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, στη συναυλία της πρωτότοκης κόρης τους Παυλίνας, στον «Σταυρό του Νότου», το ζευγάρι διασκέδασε μαζί με τα παιδιά του, Αποστόλη, Διονύση και Χάρις, στηρίζοντας την επιλογή της Παυλίνας, η οποία παράλληλα με τις σπουδές της κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις ως τραγουδίστρια.

Συνδεδεμένοι

Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της πολιτικής σκηνής. Γνωρίστηκαν στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ το 1984, όταν εκείνος ήταν φοιτητής της Βιομηχανικής Πειραιά και γραμματέας της σπουδαστικής οργάνωσης κι εκείνη πρωτοετής της Νομικής, που δραστηριοποιούνταν με τη ΔΑΚΕ. Αρραβωνιάστηκαν στον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους και παντρεύτηκαν αμέσως μετά την πρώτη εκλογή του Γ. Βουλγαράκη στη Βουλή, το 1989. Ο λαμπερός γάμος έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών με πάνω από 5.000 καλεσμένους.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, οι δεσμοί που κράτησαν το ζευγάρι μαζί αποδεικνύονται τόσο ισχυροί, ώστε μετά από ένα χρόνο διάστασης και περισυλλογής, τους βρίσκει και πάλι έτοιμους να ανοίξουν νέο κύκλο στη σχέση τους.
Realnews