Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΣΦΠ: Συμφώνησε ο Ιμπαγάσα, το σκέφτεται ο Μέλμπεργκ

Στον Ολυμπιακό καθώς όλα δείχνουν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο 36χρονος αργεντινός επιτελικός μέσος αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο και απομένουν τα τυπικά για να...




υπογράψει το (νέο) συμβόλαιό του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι αποδοχές του Ιμπαγάσα ανέρχονται περίπου στα 500.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση κατάκτησης των στόχων της ομάδας μπορεί να φτάσουν και τις 700.000 ευρώ.

Αντίθετα με τον Ιμπαγάσα ο Ούλοφ Μέλμπεργκ δεν βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση του δικού του συμβολαίου. Ο 35χρονος σουηδός κεντρικός αμυντικός την Τετάρτη αγωνίστηκε βασικός στην φιλική νίκη της Σουηδίας επί του Εϊρε με 3-2 στο Γκέτεμποργκ και περιμένει προφανώς να δει αν θα προκύψει από την αγορά κάποια καλύτερη πρόταση από το ετήσιο συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, ώστε να δει αν θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στους Ερυθρολεύκους.

Την ίδια ώρα ο ρωσικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την μεταγραφή του Ιβάν Μαρκάνο στη Ρουμπίν Καζάν η οποία προσφέρει 6 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ. Για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού ενδιαφέρον φέρεται να εκδήλωσε και η Σπαρτάκ Μόσχας στον πάγκο της οποίας από τις 13 Ιουνίου θα κάθεται ο ισπανός προπονητής κ. Ουνάι Εμερι.