Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Έκλεισε λόγω σεισμού το εργοστάσιο της Ducati

H Ducati ανακοίνωσε ότι μετά τον χτεσινό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, κλείνει προσωρινά το εργοστάσιό της στο Borgo Panigale της Μπολόνια. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν μόλις 40 χλμ. από την κόκκινη πόλη. Μετά τον πρώτο σεισμό της 20ής Μαΐου με ένταση 6,0. Ρίχτερ το εργοστάσιο είχε μείνει ανοιχτό. Όμως ο....





χτεσινός νέος σεισμός πολλαπλασίασε τις ζημιές και τα προβλήματα στην περιοχή, που ήδη μετρά 17 νεκρούς και χιλιάδες άστεγους.

Πολλοί από το προσωπικό της εταιρείας έχουν, άμεσα ή έμμεσα, να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα ως συνέπεια των χτυπημάτων του Εγκέλαδου. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της εταιρείας κατέληξε στην αναστολή λειτουργίας, ώστε δώσει χρόνο στους ανθρώπους της να ρυθμίσουν τις ζωές τους.

«Σήμερα η Ducati παραμένει κλειστή εξαιτίας του σεισμού. Ο κόσμος μας είναι ασφαλής, αλλά πρέπει να ελέγξουμε στατικά το εργοστάσιο. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους, στις οικογένειες που ζουν εδώ γύρω, τούτες τις δύσκολες ώρες», αναφέρει η σελίδα της εταιρίας στο Facebook, αποκαλύπτοντας ότι οι συνέπειες του σεισμού είχαν μέχρι τώρα μάλλον υποβαθμιστεί.
24h