Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τραγωδία στην Καλλιθέα

Σε τραγωδία κατέληξε, τα ξημερώματα, επεισόδιο μεταξύ 24χρονου ομογενή από το Καζακστάν και της 25χρονης Ρωσίδας φίλης του, που συζούσαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, στη...


συμβολή των οδών Λυκούργου και Ιθάκης, στην Καλλιθέα. Για προσωπικούς λόγους, πάνω σε καβγά, ο άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι στον λαιμό τη φίλη του και ύστερα έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Έως στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία, ή αν ο 24χρονος πήδηξε στην προσπάθεια του να προλάβει την κοπέλα, η οποία στο μεταξύ είχε καταφέρει να διαφύγει αιμόφυρτη και να τρέξει στην είσοδο της πολυκατοικίας για να γλιτώσει.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, παρά την πτώση του από τον 5ο όροφο, ήταν ζωντανός όταν έφτασαν οι άνδρες της Αστυνομίας, που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες, και άφησε την τελευταία του πνοή στο περιπολικό, όπου επιχείρησαν να τον βάλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος ομογενής ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και πριν το επεισόδιο είχε κάνει χρήση κοκαΐνης. Η κοπέλα διακομίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.