Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Άρχισαν τα "όργανα"! Πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Με τα νέα μέτρα έτοιμα ή σχεδόν έτοιμα στα χαρτιά , αρχίζουν οι διαδηλώσεις και οι πορείες από διάφορους κλάδους ακόμα για τα παλιά μέτρα. Οι λιμενικοί κάνουν την αρχή και βγαίνουν στους δρόμους σήμερα για να διαδηλώσουν για τις...


περικοπές,στρατιωτικοί,αστυνομικοί και πυροσβέστες,ακολουθούν. Τα Σώματα Ασφαλείας από σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου και για τις επόμενες δέκα ημέρες μπαίνουν στο χορό των κινητοποιήσεων, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο περικοπής του μισθού τους.

Σήμερα οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστών και Λιμενικών στις 11.30 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Να σημειωθεί πως θα επιδιώξουν να συναντήσουν και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα ενώ θα ζητήσουν και συνάντηση με την τρόικα.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα πραγματοποιήσουν άλλη μια διαμαρτυρία την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώ δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών και στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου, δεν μπορούν να δεχθούν άλλες μειώσεις ούτε καν στο επίπεδο 1 ευρώ, ενώ υπογράμμισαν ότι αρνούνται κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό «ειδικά μισθολόγια».

Πάντως οι εκπρόσωποι των ενστόλων διαβεβαιώσουν ότι όποιες κινητοποιήσεις και αν επιλεγούν, ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος.